- ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011

Συνεντεύξεις Τύπου - Προπονήσεις πριν τον αγώνα ΠΑΟΚ-CSKA

Το γραφείο Τύπου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στα πλαίσια της συνεργασίας του με την UEFA και την ΤΕΑΜ θέλει να ενημερώσει τους εκπροσώπους των ΜΜΕ για το πρόγραμμα και τις εκδηλώσεις πριν τον αγώνα ΠΑΟΚ - PFC CSKA για τη φάση των "32" του UEFA Europa League.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΤΥΠΟΥ (Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου)
Ο Μάκης Χάβος και ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης θα μιλήσουν στις 18.15 καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου πριν από τον αγώνα στην αίθουσα συνεντεύξεων του γηπέδου της Τούμπας.
 Θα προηγηθεί στις 17.30 η συνέντευξη τύπου του προπονητή της PFC CSKA, Leonid Slutsky και ενός ποδοσφαιριστή της ρωσικής ομάδας, στην αίθουσα Συνεντεύξεων του γηπέδου της Τούμπας.


ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ (Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου)

Η τελευταία προπόνηση της ομάδας θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις της Σουρωτής στις 16.00 και θα είναι ανοικτή για δημοσιογράφους και φωτογράφους μόνον στα πρώτα 15 λεπτά.
Η τελευταία προπόνηση της PFC CSKA, θα πραγματοποιηθεί στις 18.00 στο γήπεδο της Τούμπας και θα είναι ανοικτή για δημοσιογράφους και φωτογράφους μόνον στα πρώτα 15 λεπτά.
Η παραλαβή των διαπιστεύσεων για τους απεσταλμένους των ελληνικών ΜΜΕ θα γίνει την Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου στο διάστημα ανάμεσα στις δύο συνεντεύξεις Τύπου των προπονητών και ποδοσφαιριστών.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ