Τώρα, η μεγάλη ευκαιρία του κόσμου: Γεν. Είσοδος €15 με Π.Α.Ο. - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Τρίτη 8 Μαρτίου 2011

Τώρα, η μεγάλη ευκαιρία του κόσμου: Γεν. Είσοδος €15 με Π.Α.Ο.

Η ώρα της μεγάλης ευκαιρίας για τον κόσμο του ΗΡΑΚΛΗ έχει φτάσει. Μετά την εκτός έδρας νίκη στο τοπικό ντέρμπι, η ομάδα μας συγκρούεται στο Καυτανζόγλειο με τον Παναθηναϊκό (Σάββατο 12/03, 19:30) και χρειάζεται, για πολλούς και σημαντικότατους λόγους, την μαζική συμπαράσταση των φίλων της. Ο κόσμος του ΗΡΑΚΛΗ θα τον στηρίξει και θα τον κρατήσει όρθιο, όχι μόνο με τον παλμό, το πάθος και τη φωνή του, αλλά και συνεισφέροντας στον μεγάλο αγώνα της Αδειοδότησης.

Εισιτήριο γενικής εισόδου 15 ευρώ και σε αυτήν την μεγάλη εντός έδρας μάχη και ευκαιρία έμπρακτης στήριξης του ‘κυανόλευκου’ ποδοσφαιρικού οικοδομήματος από τον ‘γαλάζιο’ κόσμο. Τα εισιτήρια είναι ήδη διαθέσιμα από τα Γραφεία της ΠΑΕ στην Μίκρα και μπορούν να τα προμηθευθούν οι φίλοι της ομάδας μέχρι και την Παρασκευή, από τις 10:00 έως τις 18:00 (τηλ: 2310 478800).

Που εκτίουν οι τιμωρημένοι

Ο προπονητής της ομάδας, κ. Γιώργος Παράσχος, αποφάσισε για την έκτιση των ποινών των τιμωρημένων παικτών. Συγκεκριμένα:

Ο Victoras Iacob θα απουσιάσει από τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό στο Καυτανζόγλειο (26η αγωνιστική, 12/03) και από τον αγώνα με τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο (28η αγωνιστική, 03/04).

Ο Sebastian ‘Pitu’ Garcia, επίσης, θα απουσιάσει από τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό στο Καυτανζόγλειο (26η αγωνιστική, 12/03) και από τον αγώνα με τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο (28η αγωνιστική, 03/04).

Ο Bogdan Mara θα απουσιάσει από τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ στο Καυτανζόγλειο (29η αγωνιστική, 10/04).

Συνεπώς, για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό, το ερχόμενο Σάββατο, η τεχνική ηγεσία δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες τεσσάρων τιμωρημένων παικτών, δηλαδή, των Josemi, Soltani, Iacob και Garcia.

Δεν παίρνει εισιτήρια ο Π.Α.Ο.

Πραγματοποιήθηκε, σήμερα (08/03), στο Καυτανζόγλειο Στάδιο, η σύσκεψη των μέτρων τάξης και ασφαλείας της αναμέτρηση του Σαββάτου με τον Παναθηναϊκό. Η πλευρά των φιλοξενουμένων δεν ζήτησε εισιτήρια για τους φίλους της ομάδας της, με συνέπεια η σύσκεψη να λάβει καθαρά διαδικαστικό χαρακτήρα. Τον ΗΡΑΚΛΗ εκπροσώπησαν ο Υπεύθυνος Επιχειρησιακού Τομέα, κ. Παναγιώτης Μαυρίδης και ο Υπεύθυνος Ασφαλείας, κ. Λαυρέντης Αργυρόπουλος, ενώ τον Παναθηναϊκό οι κ.κ. Γιάννης Ζαβραδινός και Θόδωρος Γεωργόπουλος.

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ