ΑΠΆΝΤΗΣΗ ΣΕ Ε-ΜΑΙΛ - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

ΑΠΆΝΤΗΣΗ ΣΕ Ε-ΜΑΙΛ

μας γράφει ο φίλος μας ο ΧΡΟΝΗΣ, φίλος του ΠΑΟ
Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΑΝΕΦΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΠΟΜΠΕΚ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΟΣ...
ΣΤΙΣ 6 ΙΟΥΛΙΟΥ 1967 ΤΟΝ ΔΙΩΞΑΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΚΑΙ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΠΗΡΕ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ...

αγαπητέ φίλε,λαθος κάνεις.Ναι μεν η χούντα έδιωξε τον Μπόμπεκ αλλά τον έδιωξε γιατί τον κατάδωσαν από την πράσινη οικογένεια.Έτσι έφυγε ο καημένος ο οποίος δεν είναι πια κοντά μας,πέθανε πέρυσι στις 22 Αυγούστου 2010
Το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου της περιόδου 1966-67, που ξεκίνησε, πολύ αργά, στις 23 Οκτωβρίου, είχε πέρα από τα συνήθη χαρακτηριστικά και αξιοσημείωτα γεγονότα.
Πάντως, αμέσως  μετά το πραξικόπημα, η 26η αγωνιστική του πρωταθλήματος αναβάλλεται επ αόριστον, σύμφωνα με εντολή ή καλύτερα διαταγή της στρατιωτικής κυβέρνησης.
Θα επαναληφθεί στις 21 Μαϊου και το υπόλοιπο των πέντε αγωνιστικών θα ολοκληρωθεί στις 18 Ιουνίου
Οκτώ βασικοί ποδοσφαιριστές με επιστολή τους κατηγόρησαν τον προπονητή τους Στέφαν Μπόμπεκ ως υπεύθυνο της απώλειας του τίτλου τη προηγούμενη χρονιά.
Ήταν οι Βουτσαράς, Παπουλίδης, Μπέλλης, Παπαεμμανουήλ, Σακελλαρίδης, Παναγιωτίδης, Γιαννακόπουλος και Κομιανίδης , τους οποίους αρχικά ακολούθησε και ο Αριστείδης Καμάρας.
Ο Μίμης Δομάζος στάθηκε στο πλευρό του προπονητή του μαζί με τους Οικονομόπουλο, Σούρπη και Πιτυχούτη.
"επανάσταση" απέτυχε.
Ο ΠΑΟ απέκτησε τους Χάρη Γραμμό, Βίκτωρα Μητρόπουλο και Γιάννη Καλαϊτζίδη, προώθησε από τους νέους τους Φυλακούρη, Αθανασόπουλο, Κοψαχείλη, Ροκίδη, Πανουσάκη και Βασίλη Κωνσταντίνου και από τους "επαναστάτες" μόνο τους Μπέλλη και Παναγιωτίδη που επέδειξαν μεταμέλεια.
Ο Καμάρας επανήλθε ύστερα από επτά παιχνίδια.
Η πρώτη προπόνηση του ανανεωμένου ΠΑΟ έγινε παρουσία 10.000 φιλάθλων.
Λίγο αργότερα, η διοίκηση επανέφερε τους υπόλοιπους έξη, υπο τιμωρία, παίκτες, κάτι που βρήκε αντίθετο τον Δομάζο, που αποφάσισε να απέχει και είδε την ομάδα του να κατρακυλάει στη βαθμολογία.

Επέστρεψε τελικά για το κύπελλο.
Μέσα στο κατακαλόκαιρο, ο Παναθηναικός του Μπόμπεκ κατέκτησε το κύπελλο Ελλάδος.
Στις 6 Ιουλίου 1967 κέρδισε στον τελικό 1-0 τον Πανιώνιο με γκολ του Γραμμού.
Αμέσως μετά, στην ασφάλεια Αττικής και στην Ελληνική Στρατιωτική Αστυνομία (ΕΣΑ) υπήρξαν καταγγελίες σε βάρος του Μπόμπεκ ότι ενεργούσε κατασκοπεία σε βάρος της Ελλάδος.
Έτσι η χούντα διέταξε την εκδίωξη του Γιουγκοσλάβου προπονητή με τους κατηγόρους του να προέρχονται από την πράσινη οικογένεια.
Από τις 16 ομάδες του πρωταθλήματος 1966-67, οι οκτώ δεν βρίσκονται σήμερα στην σούπερ λίγκα.



πηγές
Διαβάστε περισσότερα:
http://www.sport.gr/default.asp?pid=52&aid=37078#ixzz1FWaMjX2I

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ