- ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Κυριακή 13 Μαρτίου 2011

πασίγνωστο  διεθνές μοντέλο χώρισε γνωστό ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού!Για να είμαστε ακριβείς,πρωην ποδοσφαιριστή,αλλά τι σημασία έχει!
Α. Sklenarikova: "Η σχέση μου με τον Christian έχει τελειώσει!
Παράλληλα, το μοντέλο ανέφερε πως πέρασε με τον Christian 15 πολύ όμορφα χρόνια. "Από τη στιγμή που τονγνώρισα γοητεύτηκα με την προσωπικότητα, την καλοσύνη και το μυστήριο που έκρυβε. Στα μάτια μου ήταν ο πιο σημαντικός άνθρωπος και γι' αυτόν εγκατέλειψα το Παρίσι και τον ακολούθησα. Δεν με ενδιέφερε που δεν πήγαινα στα castings και που έμενα μόνη τα Σαββατοκύριακα, που εκείνος ήταν με την ομάδα."
Όσον αφορά το θέμα της ζήλιας, το γνωστό μοντέλο ανέφερε πως ο Karembeu ήθελα να κάνουν πράγματα μαζί και δεν του άρεσε όταν έφευγε με τις φίλες της, αλλά αυτό δεν την ενοχλούσε, γιατί της άρεσε να μένει μαζί του και να τον περιποιείται. Όταν, όμως, εκείνος σταμάτησε το ποδόσφαιρο, άρχισε να ασχολείται με πάρα πολλά άλλα πράγματα.
πήρχαν στιγμές που έφευγε για 2 με 3 μήνες και δεν ήξερα τίποτα για εκείνον", σημείωσε.
Ο Christian με την σειρά του, σε ραδιοφωνική εκπομπή στο RTL France, επιβεβαίωσε τις φήμες που τους ήθελαν να βρίσκονται σε διάσταση.
Ελεύθερη και επισήμως λοιπόν η κυρία Sklenarikova για όσους ενδιαφέρονται!

http://www.cosmo.gr/Celebrities/313527.html

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ