- ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011

ΑΣ ΑΝΑΔΕΙΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΗΛΙΚΙΑΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ
Ε.Σ.Χ.Α. ΕΝΩΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΧΕΙΡΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Γ΄ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 56 ΑΘΗΝΑ ΤΚ 104 33 ΤΗΛ 2108210193 ΦΑΞ 210 8210134
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΕΤΑΡΤΗ 24 ΜΑΡΤΙΟΥ 2011
DOUBLE Για τα Κορίτσια του ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ
Ο  ερχομός  της  Άνοιξης,   έφερε   και   τα  πρώτα  πρωταθλήματα  για  το Σωματείο του   ΔΗΜΟΥ   ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ,
Μέσα  σε   ένα  Σαββατοκύριακο,   ο  φιλοπρόοδος  αυτός  Σύλλογος,   πανηγύρισε   απανωτά δύο  τίτλους   στα  ηλικιακά  Πρωταθλήματα   των   ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ   και   Mini ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ.
Στις πιο κάτω γραμμές και μέσα στα αντίστοιχα Πρωταθλήματα θα βρείτε σύντομο ιατρικό της πορείας του Σωματείο, του οποίου τα επιτεύγματα μέσα στο πολύ σύντομο χρονικό διάστημα της δραστηριότητάς  του είναι πράγματι θαυμαστό
Με  πολύ σκληρή, σοβαρή και μεθοδική δουλειά, καθοδηγούμενο από ένα άριστο προπονητικό “team”, βάζει πλώρη και για άλλες κατακτήσεις.
ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ
Ένα παιχνίδι πριν ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του ο ΑΟ ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ κατακτά πανηγυρικά τον τίτλο του πρωταθλητή.
Το αξιοσημείωτο είναι ότι στη δεύτερη μόλις χρονιά της συμμετοχής του, Ο ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ φθάνει με χαρακτηριστική άνεση στην κατάκτηση του τίτλου.
Στην περσινή πρώτη συμμετοχή του ,έφθασε στην κατάκτηση της δεύτερης θέσης, πίσω από την ομάδα του ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ και ακολούθως κατέκτησε και την 6η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα .
Mini ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ
Μολονότι υπολείπονται δύο αγώνες ,ο ΑΟ ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ κερδίζοντας τους βαθμούς από την μη συμμετέχουσα ΑΕΚ , φθάνει αισίως τους 50 και έστω εάν δε κερδίσει στα υπόλοιπα παιχνίδια ούτε  ένα βαθμό είναι και μαθηματικά η Πρωταθλήτρια της Κατηγορίας.
Η ομάδα κατακτά τον τίτλο, για δεύτερη φορά στα τρία τελευταία χρόνια .
Συμμετείχε για πρώτη φορά την περίοδο 2007-2008 και αμέσως διεκδίκησε τον τίτλο μέχρι την τελευταία αγωνιστική από την ομάδα του ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ , από την οποία υστερεί κατά ένα μόλις βαθμό και χάνει τον αποφασιστικό αγώνα.
Την περίοδο 2008-2009 κατακτά τον τίτλο αήττητη με 14 συνεχόμενες νίκες.
Την περίοδο 2009-2010 φθάνει στον τελικό των Play Offs, για να χάσει την πρώτη θέση από την ομάδα του  ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ , με τέρμα που δέχεται ελάχιστα δευτερόλεπτα πριν από τη λήξη , σκορ (18-17).
Ακολούθως στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα θα κάνει την μεγάλη υπέρβαση.
Φθάνει στον Τελικό της διοργάνωσης και καταλαμβάνει την 2η θέση, μετά την Πρωταθλήτρια ομάδα των ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ.
Πολλά και Θερμά Συγχαρητήρια

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ