- ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Παρασκευή 11 Μαρτίου 2011

Στηρίζω με εισιτήριο και 'ξεχνώ' το διαρκείας μου...


Ηρθε η ώρα για την μεγάλη και ουσιαστική στήριξη στον ΗΡΑΚΛΗ, όπως μόνο ο κόσμος αυτής της ομάδας γνωρίζει να κάνει. Σε μια δύσκολη για όλους εποχή, οι Ηρακλειδείς κρατούν όρθια την ομάδα τους με την αγάπη, το πάθος και το όραμά τους. ‘Ξεχνούν’ στο σπίτι το διαρκείας, που με οικονομική θυσία εξασφάλισαν το καλοκαίρι και βοηθούν ακόμη περισσότερο την ομάδα τους, με αγορά εισιτηρίου γενικής εισόδου 15 ευρώ για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, συμβάλλοντας ουσιαστικά στην μεγάλη υπόθεση της μάχης για την αδειοδότηση.

Ολοι μαζί μπορούμε να στηρίξουμε την ομάδα, που τόσο ανάγκη έχει για οικονομική συμπαράσταση, στην κρίσιμη αυτή φάση.

Για τα εισιτήρια της αναμέτρησης, στα Γραφεία της ΠΑΕ στην Μίκρα (τηλ: 2310 478800), μέχρι και την Παρασκευή (10:00 – 18:00).


Επάνοδος για Dani και Josemi

Στον αγωνιστικό τομέα, το σημερινό (09/03) πρόγραμμα ήταν απογευματινό και τα προβλήματα ήδη αρχίζουν να μειώνονται.

Υποχώρησαν οι ενοχλήσεις για Dani και Josemi και προπονήθηκαν με την ομάδα, με τον δεύτερο, από αύριο, να είναι αδειούχος.

Ο Στέλιος Ηλιάδης άρχισε να μπαίνει σταδιακά σε τμήματα της ομαδικής προπόνησης.

Ο Victoras Iacob προπονείται μόνος, λόγω ενοχλημάτων στην μέση, αλλά η κατάστασή του δεν ανησυχεί, καθώς είναι τιμωρημένος στον αγώνα του Σαββάτου.

Τέλος, ο Τάσος Κατσαμπής ακολουθεί συνδυαστικό πρόγραμμα φυσικοθεραπείας και γυμναστηρίου και δεν υπολογίζεται για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό.


'Μάτια' του Π.Α.Ο.Κ.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενημέρωσε εγγράφως, ότι την αναμέτρηση του Σαββάτου με τον Παναθηναϊκό θα παρακολουθήσουν, εξ ονόματος της ‘ασπρόμαυρης’ ομάδας, ο κ. Αντώνης Λεμονάκης και συνεργάτης του. Το προφανές της υπόθεσης έχει να κάνει με το γεγονός ότι αντικείμενο της παρακολούθησης των απεσταλμένων του ‘δικεφάλου’ αποτελεί ο ΗΡΑΚΛΗΣ, καθώς στις προσεχείς αγωνιστικές υπάρχει αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων στο Καυτανζόγλειο.


Το πρόγραμμα των 'μικρών'

Το αγωνιστικό πρόγραμμα Β΄ και Γ΄ Ομάδας του ΗΡΑΚΛΗ, στο προσεχές σαββατοκύριακο, διαμορφώνεται ως εξής:

Super League K20: ΗΡΑΚΛΗΣ – Παναθηναϊκός, Σάββατο 09/03, 13:00, Βοηθητικό Καυτανζογλείου Σταδίου.

Super League K17: Ξάνθη – ΗΡΑΚΛΗΣ, Κυριακή 13/03, 13:00, Αθλητικό Κέντρο ΠΑΕ Ξάνθη.

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ