- ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Τρίτη 5 Απριλίου 2011


ΠΑΟΚ - ΑΕΛ 1-0 για την 28η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ 2010-2011

Σε ένα τραγικά ανιαρό παιχνίδι που θύμιζε φιλικό προετοιμασίας του καλοκαιριού ο ΠΑΟΚ κατάφερε να πετύχει και τους δυο στόχους. Πρώτον να εξασφαλίσει τη νίκη και τους τρεις βαθμούς και δεύτερον να ικανοποιήσει και το κοινό αίσθημα στέλνοντας το τυρί για περιοδεία στη Β' Εθνική.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν απαράδεκτο. Ήταν ίσως το χειρότερο παιχνίδι που έχω δει φέτος. Εμείς βαριεστημένοι, εν μέρει και αποσυντονισμένοι από την αναγκαστική αλλαγή του Γκαρσία και το τυρί ανύπαρκτο. Είναι να απορεί κανείς τι νόμιζε το τυρί ότι μπορεί να πετύχει παίζοντας όλο το πρώτο ημίχρονο πίσω από τη γραμμή του κέντρου.

Αφού ξοδέψαμε τσάμπα ένα ημίχρονο μπήκαμε πιο δραστήριοι κι ορεξάτοι στο δεύτερο. Αυτός που εξακολούθησε να είναι προκλητικά αδιάφορος ήταν ο Μούσλι ο οποίος και τελικά αντικαταστάθηκε από τον Κλάους. Ο Κλάους στην πρώτη του φάση στον αγώνα παστέλωσε το 1-0 και έστειλε το τυρί στην Β'. Αναδεικνύεται έτσι σε δήμιο, φονιά και σφαγέα της Λάρισας.

Ο Κλάους δείχνει στα τυριά το δρόμο για τη Β' Εθνική


Κάπου εκεί ξύπνησε το τυρί και προσπάθησε να κάνει παιχνίδι. Εμείς κλείσαμε την άμυνα καλά, ο Χαλκιάς είχε 1-2 πολύ καλές επεμβάσεις και το παιχνίδι έληξε με 1-0. Ο Κωστένογλου είπε στην συνέντευξη τύπου ότι το αποτέλεσμα δεν είναι δίκαιο, κι ίσως να 'χει και ένα δίκιο σε αυτό. Αλλά πρώτον το ποδόσφαιρο δεν είναι πάντα δίκαιο, και δεύτερον όταν πέφτεις κατηγορία, δεν θυμάσαι να παίξεις μπάλα στο 70' όταν ήδη χάνεις... Το τυρί είναι λοιπόν με 1,5 πόδι στην Β' κι εμείς με 1,5 πόδι στα play off. Το ερώτημα είναι τι θα μπορέσουμε να κάνουμε εκεί, αλλά αυτό δεν είναι ακόμα της ώρας.

Επόμενος αγώνας την Κυριακή 10/04/2011 στις 19.00 στο Καυταντζόγριο.

ΥΓ Πολύ ξενερωμένος ο κόσμος χτες και πολύ μικρή η προσέλευση... Ίσως κόψαμε τα λιγότερα εισιτήρια για φέτος.

Συνθέσεις:
ΠΑΟΚ: Χαλκιάς, Ετό, Λίνο, Μαλεζάς, Κοντρέρας, Γκαρσία (Αρίας 32'), Βιτόλο(Σαλπιγγίδης 59'), Ελ Ζαρ, Βιεϊρίνια, Ίβιτς, Μουσλίμοβιτς (65' Αθανασιάδης)

Λάρισα: Αμπάρης, Ταλ, Κατσιαρός, Ταυλαρίδης, Νταμπίζας, Ιγκλέσιας, Κόζακ(Αμπουμπακάρι 61'), Μετίν(Κανόμπιο 77'), Πανκράτ (Μπλάζεκ 13'), Τσιμπάμπα, Κουζέν

Σκορερ: Αθανασιάδης 68'

Κίτρινες κάρτες: Έτο 14', Κοντρέρας 73' - Ιγκλέσιας 27', Κόζακ 45', Τσιμπάμπα 61', Μετίν 69', Κουζάν 73', Ταλ 80'

Κόκκινη κάρτα: Ταλ (2η κίτρινη κάρτα 90')

Διαιτητής: Βοσκάκη

 

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ