Τεράστια νίκη με 1-2 στην Τρίπολη - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Κυριακή 3 Απριλίου 2011

Τεράστια νίκη με 1-2 στην Τρίπολη


Μία τεράστια νίκη πέτυχε ο ΑΡΗΣ στην Τρίπολη με 1-2. Στο ξεκίνημα του αγώνα οι δύο ομάδες είχαν αρχικά την προσοχή τους στα μετόπισθεν με τον ΑΡΗ να προσπαθεί να βγει στην κόντρα με Σάκατα και Καστίγιο από τα πλάγια. Ο Αστέρας έφτασε πρώτος κοντά στο γκολ με την κεφαλιά του Μάρτινς να απομακρύνει ψύχραιμα πάνω στην γραμμή ο Ρονάλντο. Στο 35 ο Ορόθκο με δυνατή κεφαλιά άνοιξε το σκορ για τον Αστέρα. Στο 40 ο Καστίγιο αποβλήθηκε για χτύπημα εκτός φάσης στον Μπαστία. Στο επόμενο λεπτό ο Μπαρτολίνι τράβηξε μέσα στην περιοχή τον Κόκε από την φανέλα και ο ρέφερι σημείωσε το πέναλτι. Ο αρχηγός του ΑΡΗ το εκτέλεσε στο 43 πετυχαίνοντας το 1-1. Αυτό ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Αστέρας προσπάθησε να εκμεταλλευτεί την αριθμητική του υπεροχή, ενώ ο κ. Τσιώλης πέρασε τον Πορτίγια στην θέση του Τσέζαρεκ για να ελέγξει το κέντρο και τον ρυθμό.
Στο 65 ο Πορτίγια εκτέλεσε αριστοτεχνικά το φάουλ και ο Λαζαρίδης από κοντά πέτυχε το 1-2. Στο επόμενο λεπτό ο Μπαρτολίνι έσπρωξε εκτός φάσης τον Καζναφέρη, αλλά ο κ. Κωνσταντινέας δεν του έδειξε -όπως έπρεπε- την δεύτερη κίτρινη κάρτα. Στο 77 Ο Καζναφέρης έφυγε μόνος απέναντι από τον Ντεγκρά με τον βοηθό Πάνου να ανακαλύπτει οφσάιντ! Στο 85 αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Φρανκού που συνεχώς… βουτούσε μέσα στην περιοχή του ΑΡΗ. Στο 88 ο Κωνσταντινέας "ανακάλυψε"  πέναλτι υπέρ του Αστέρα, αλλά ο Χουάνμα απομάκρυνε εντυπωσιακά το σουτ του Μπαστία. Έτσι ο ΑΡΗΣ πήρε μία τεράστια νίκη με 1-2 μέσα στην Τρίπολη παίζοντας από το 40 με δέκα παίκτες και συνεχίζει να ελπίζει. 

 Αστέρας Τρίπολης : Ντεγκρά, Ρούμπιλ, Ουριμπάρι, Ορόθκο, Μπαρτολίνι, Μπαστία, Λαδάκης(70 Φορτούνης), Φρανκού, Ουντότζι (60-Αρσσενίεβιτς), Μάρτινς(78 Παπάζογλου), Ματούσιακ.

ΑΡΗΣ: Χουάνμα, Βανγκέλι, Μίσελ, Λαζαρίδης, Ρονάλντο, Σακάτα (37΄Καζναφέρης), Φατί, Τόχα, Καστίγιο, Κόκε (70΄Μενδρινός), Τσέζαρεκ (57΄ Πορτίγια).

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ