- ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Δευτέρα 11 Απριλίου 2011

Δευτέρα, 11 Απριλίου 2011


Ψυχωμένη ομάδα και ανεπανάληπτος κόσμος κατάπιαν τις "κασέτες"...

Θα γίνουμε καρδιακοί έτσι;;; Τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι με ανατροπή και ισάριθμες νίκες με τον Τσιώλη στον πάγκο του ΑΡΗ μας. Βασανιστικά περάσανε τα τελευταία 15 λεπτά, ειδικά στις καθυστερήσεις με τις αναμπουμπούλες στην περιοχή μας.
Η ομάδα έχει κάνει μια υπερπροσπάθεια τις τελευταίες αγωνιστικές και φαίνεται αρκετά ψυχωμένη και να πιστεύει πάρα πολύ στον στόχο, ότι δεν κάναμε όλη την χρονιά στο πρωτάθλημα πάμε να το "σώσουμε" στο τέλος και άν όλα πάνε καλά θα είμαστε στα play off και λογικά στην Ευρώπη. Για να πάνε όμως καλά τα πράγματα πρέπει να κερδίσουμε μέσα στην Ξάνθη και να περιμένουμε μια ισοπαλία ή ήττα του Βόλου απο τον Παναθηναϊκό μέσα στον Βόλο. Στο τέλος της ανάρτησης  υπάρχει ένα link απο το contra.gr για τα σενάρια "εισόδου" και τι παίζει με τις ισοβαθμίες.
Πάμε τώρα στο παιχνίδι.
 Σάκη Τσιώλη προχώρα με το "άστρο" σου και βγάλε την ομάδα στην Ευρώπη. Μου αρέσει που ο Τσιώλης "κοουτσαρει" την ομάδα κατα την διάρκεια του παιχνιδιού και δεν μένει στις οδηγίες των αποδυτηρίων. Στο 32' δεχόμαστε το γκόλ και στο 37' κάνει νωρίς-νωρίς (για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι) αλλαγή τον Κόκε στην θέση του Μενδρινού και αλλάζει το σύστημα για λίγο στο 4-3-3 με Τσέζαρεκ κορυφή,αριστερά Μπόμπα και Κόκε δεξιά. Τα παίζει όλα για όλα, δεν είχε και τίποτα να χάσει. Στο 58' βάζει το γκόλ ο Νέτο για να γίνει το 2-1 και στο 62' βγάζει τον Μπόμπα (επιθετικό) και βάζει τον Ντανίλο (αμυντικό χαφ) για να έχει έναν ακόμα παίκτη στο κέντρο. Έκανε δηλαδή το αυτονόητο με γρήγορες κινήσεις. Αν και δεν μου άρεσε που ο Μπόμπα κατευθύνθηκε στα αποδυτήρια μετά την αλλαγή του, αλλά αυτό δεν είναι της παρούσης. Άνετα πάντως, πολύ άνετα, θα μπορούσε να είχε γίνει αλλαγή ο Τσέζαρεκ.
Να πώ την αλήθεια περίμενα να ξεκινήσει βασικός ο Χουάνμα και όχι ο Βελλίδης ως επιβράβευση για το πέναλντυ που έπιασε ο Ισπανός στην Τρίπολη. Μας κοψοχόλιασε ο "μικρός" στο πέναλντι αλλά έκανε δύο σωτήριες αποκρούσεις.
Επιθετικά η ομάδα δείχνει να είναι σε πάρα πολύ καλό δρόμο, EΠΙΤΕΛΟΥΣ βλέπουμε λίγo καλύτερη μπαλίτσα, αντιθέτως η άμυνας μας, η οποία ήταν το "δυνατό" μας όπλο τείνει να γίνει η Αχίλλειος πτέρνα.  Στο πρώτο ημίχρονο Βόλος δεν υπήρχε στο γήπεδο, εμείς επιθετικά λίγο δυσκολευτήκαμε στο πρώτο μέρος καθώς ο Βόλος ήταν κλεισμένος στο καβούκι του, μία φορά βγήκε στην επίθεση και κέρδισε το πέναλντι. Ο Γκιάρο δείχνει να έχει κουραστεί, δεν είναι και κανα παιδάκι, δύο φορές δεν συνεννοήθηκε καλά με τον Βελλίδη, ευτυχώς την πληρώσαμε μόνο την μία με το πέναλτι. 
Ο Πορτίγια είχε μια πολύ καλή παρουσία και το γκόλ που πέτυχε, απλά δεν μπαίνει.  Απο πολύ πλάγια θέση, εξωτερικό φάλτσο (βρωμόσουτο) ή αλλιώς γκουντουπιέ και η μπάλα περνάει απο την μύτη της βελόνας για να καταλήξει στην εστία. Ωραίο γκόλ απο πολύ δύσκολη θέση. Είχε τόσο πάθος η ομάδα όταν μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο που έλεγες θα γυρίσει το παιχνίδι σε συνδυασμό με την κερκίδα που μετά το 1-1 άρχισε το Βικελίδης να "φλέγεται". Για το ακυρωθέν γκόλ είπαμε, δεν κατάλαβα τι σφύριξε ο Κερκυραίος.  Το γκόλ του Νέτο (το 7ο παρακαλώ για τον Βραζιλιάνο) ξεκινάει απο ψαλιδάκι του μεγάλου φέτος Νίκου Λαζαρίδη, το έχει ο Νικόλας στην αντίπαλη περιοχή. Δεν γινόταν να μην δεν βάζαμε ένα γκόλ απο κόρνερ χθές, 15 κόρνερ κερδίσαμε, ε ένα δεν θα έμπαινε μέσα;;; Πάντως είχαμε ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκόρ με το σούτ του Νέτο (με το αριστερό παρακαλώ) στο 7' του Τόχα στο πρώτο μέρος που διώχνει ο άλλος με το κεφάλι πάνω στην γραμμή και η απίστευτη ευκαιρία του Μίσελ στο δεύτερο ημίχρονο που θα μπορούσε εκεί να πασάρει στον Τσέζαρεκ αλλά ήρθε με φόρα απο πίσω και το μπουμπούνισε αλλά έξω.  Στο τέλος δεν ξέρω τι πάθαμε, δεν υπήρχε ηρεμία κάπου τα χάσαμε και δεν έχει και σημασία γιατί το 2-1 μας κρατάει ζωντανούς στον στοχό και θα προσπαθήσουμε κόσμος-ομάδα μέχρι "τελευταίας ρανίδος του αίματος μας". Σωτήριο το διώξιμο του Ντανίλο στο 92' όταν η μπάλα χτυπάει στο δοκάρι και γυρίζει σε παίκτη του Βόλου. 

Τώρα τι θα γίνει στα Πηγάδια;; Τι θα γίνει στον Βόλο την επόμενη αγωνιστική;;; Ένας Θεός ξέρει...Στο Ελλάντα ζούμε.....Βλέπω και αυτό στο site του συνδέσμου και....και...και... 


Στο παρακάτω link τα σενάρια για την είσοδο στα play off. Kλίκ εδώ

Υ.Γ. Δεν θεωρώ τον Κάκο κορυφαίο διαιτητή, είναι ικανός να κάνει ένα παιχνίδι "ανάστα". Να μας πεί γιατί ακύρωσε το γκόλ και γιατί δεν έδωσε πέναλτι την ανατροπή του Νέτο. Δεν ξεχνάμε βέβαια αυτό που είχε πεί προ ετών στον τότε γενικό αρχηγό του ΑΡΗ Ν. Αγγελάκη "Θα με βείτε μπροστά σας". 
Υ.Γ.2 Πολύ καλοί οι Κόκε-Νέτο. Ο Μπόμπα είναι παιχτούρα αλλά κάποιες φορές θέλει μια μπάλα μόνος του.
Υ.Γ.3 Την αποθέωση γνώρισε η πρωταθλήτρια ομάδα του ΑΡΗ Κ-20 κατα την είσοδο της στον αγωνιστικό χώρο,  ΑΡΗΣ-ΑΡΗΣ-ΑΡΗΣ απο τους πιτσιρικάδες...
Υ.Γ.4

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ