- ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Τετάρτη 20 Απριλίου 2011

20.4.2011
Φιλικός αγώνας: ΗΡΑΚΛΗΣ - Οδυσσέας Αναγέννησης 3-0
Σε προπονησιακού χαρακτήρα φιλικό παιχνίδι ο ΗΡΑΚΛΗΣ αντιμετώπισε την ομάδα του Οδυσσέα Αναγέννησης, στις Εγκαταστάσεις της ΠΑΕ στην Μίκρα. Οι ‘κυανόλευκοι’, με πολλά νέα πρόσωπα στη σύνθεσή τους (άλλωστε, αυτό αποτελεί ένα από τα αντικείμενα αυτών των παιχνιδιών της συγκεκριμένης περιόδου), επικράτησαν με 3-0, με τα γκολ να σημειώνονται στο δεύτερο μέρος.

Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι βρήκαν αντιμέτωπα τα… δοκάρια της εστίας του Οδυσσέα Ααναγέννησης, καθώς στο 4΄ ο Τσίτας είχε σουτ στο δοκάρι, επίσης με σουτ, στο 32΄ ο Γκαρσία βρήκε το οριζόντιο δοκάρι των αντιπάλων, ενώ στο ίδιο σημείο έστειλε την μπάλα στο 45΄, με κεφαλιά, ο Καρλίνιος.

Δοκάρι είχε και στο δεύτερο μέρος ο Ημίθεος (το τέταρτο στο παιχνίδι), μετά από εκτέλεση φάουλ του Λίμα στο 74΄.

Τα γκολ:

47΄ Νατσιόπουλος 1-0

66΄ Μαυραγγελίδης (αυτογκόλ) 2-0

69΄ Τσίτας 3-0


ΗΡΑΚΛΗΣ: Μέλκας, Στόικος, Κυριαζής, Καρλίνιος, Ποζίδης, Ρομάν, Γκαρσία, Ρόμπλες, Βουτσιάς, Ευσταθίου, Τσίτας.
Αγωνίστηκαν και οι: Βιτκόφσκι, Χατζηλιάδης, Λίμα, Νατσιόπουλος, Στάμου, Αγγελος Παπαστεριανός, Θώριαν, Μάρα, Καρανδρέας, Ηλιάδης.

ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ: Σαμουηλίδης, Μαγκανάς, Ακριτίδης, Καρυπίδης, Γκάγκας, Παϊζάνος, Κουκουτσής, Κεφαλάς, Κυριακίδης, Θωμάς Χουρουζίδης, Ζαγοριανός
Αγωνίστηκαν και οι: Θεόδωρος Χουρουζίδης, Λαμπερνάκης, Κιουρτσίδης, Κοσμάς, Βενέτης, Χατζημιχαήλ, Τριανταφυλλίδης, Καραχαλίδης, Δρούζας, Λιόλιος, Τζημόπουλος, Μαυραγγελίδης, Νίκας, Μίτεφ.

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ