ΑΝΑΓΚΗ ΤΟ 2ο ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΣΤΟΝ ΑΡΗ - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

ΑΝΑΓΚΗ ΤΟ 2ο ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΣΤΟΝ ΑΡΗ


    Η δημιουργία της Λέσχης Φίλων Άρη, είχε έναν τεράστιο σκοπό, την πολυφωνία. Μόνο που αυτή, δεν εκφράζεται αποκλειστικά απο μέλη και Γενικές Συνελεύσεις που επικροτούν ή αποδοκιμάζουν ΜΙΑ ΑΠΟΨΗ. Είναι μία δημοκρατική διαδικασία που χρειάζεται την κατάθεση εναλλακτικών προτάσεων και ταυτόχρονα λύσεων απο 2η και 3η ομάδα ανθρώπων, την ύπαρξη ενός 'καλώς εννοούμενου΄' αντίπαλου δέους, που ακόμα και αν δεν εκλεγεί, παίζει το ρόλο της αντιπολίτευσης.

                 Μια διοίκηση ανανεωμένη απο τη Λέσχη του δίπολου Super-3-Κόντη, θα βγεί περισσότερο δυνατή μετά τις εκλογές, αν έχει απέναντι της οποιονδήποτε ανταγωνισμό, ισχυρό ή ανίσχυρο, δεν έχει σημασία. ΕΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ 5.000-0! ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΙΚΟ.

                 Η Λέσχη πρέπει να ενώνει, όχι να διχάζει. Να δίνει κίνητρο σε όλους τους Αρειανούς να ασχοληθούν με μια έτσι κι αλλιώς πρωτοποριακή ιδέα στην Ελλάδα.
                 Γιατί πέρα απο τα θετικά της τελευταίας διετίας, η διοίκηση Αθανασιάδη, 'έφαγε' μεγάλη ήττα. Έμεινε εκτός Ευρώπης απο την Κασσάνδρα-Ολυμπιακό Βόλου και τον Μπέο. Άρα, χώρος για αλλαγές και διαφορετικές προτάσεις, υπάρχει άπειρος.
                 ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ 2ο ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΦΕΥΡΕΘΕΙ...

 Γ. Β.

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ