Με το "πουλί" στο χέρι... - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Σάββατο 2 Απριλίου 2011

Με το "πουλί" στο χέρι...

Δές ποιόν θυμήθηκα τώρα....Μετά απο ένα googlarisma που έκανα για διάφορα θεματάκια, έπεσα πάνω στον Χαβιτάκο....Βέβαια η ανάρτηση με χρονοκαθυστέρηση αλλά τώρα μου ήρθε η έμπνευση για το φωτομάγαζο και δεν μπορούσα να την αφήσω να πάει χαμένη καθώς μπορεί να μας προλάβει η αποφαση του CAS.....Φυσικά ξέρετε ότι δεν έχει δικαίωμα ο παίκτης να αγωνιστεί στη ΛαΚορούνια, μέχρι νεωτέρας βέβαιως.
Από την παιδική μου ηλικία κιόλας παρακολουθούσα την Πριμέρα Ντιβιζιόν και ήταν πάντα το όνειρο μου να παίξω σε μία ομάδα που αγωνίζεται σε αυτό το πρωτάθλημα. Έχω πλέον την ευκαιρία και πιστεύω ότι θα βάλω τα δυνατά μου. Δέχτηκα αυτή την ευκαιρία, το συζήτησα με την ομάδα μου, τους εξέφρασα την πρόθεση μου και τελικά έφυγα, εξήγησε στους συμπατριώτες του ο Χαβίτο.[...]Τον Ιούλιο ξεκινά το συμβόλαιο μου με τον Ολυμπιακό και θα πρέπει να επιστρέψω στην Αθήνα. Απλά τώρα έχω και την ευκαιρία να έρθω εδώ για πέντε μήνες και να διασκεδάσω λίγο.
ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ...λοιπόν...

Υ.Γ.1 Παρ' όλα αυτά, για να μην είμαστε και αχάριστοι δεν ξεχνάμε τις ιστορικές σου γκολάρες και τον υποδειγματικό επαγγελματισμό σου.
Υ.Γ.2 Όλα καλά πάνε σχετικά με την αδειοδότηση αλλά θέλω να πιστεύω ότι θα τηρηθούν οι κανόνες για τις ομάδες που δεν πληρούν τα δεδομένα και να υπάρξουν οι ανάλογες κυρώσεις. Αλλά Ελλάδα είσαι και ποτέ δεν ξέρεις.
Υ.Γ.3 Δύσκολο το παιχνίδι στην Τρίπολη, ύπουλη η διακοπή του πρωταθλήματος αλλά μπορεί να βγεί και σε καλό. Εύχομαι το δεύτερο. Επίσης εύχομαι  στραβοπάτημα απο τους παραπάνω.
 

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ