Βρώμα και δυσωδία" - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Δευτέρα 18 Απριλίου 2011

Βρώμα και δυσωδία"


Στην Ελλάδα του ΔΝΤ, στην Ελλάδα του Χρηματιστηρίου, Siemens, Bατοπέδι, υποβρύχια, στην Ελλάδα της ατιμωρησίας.
Στο ελληνικό ποδόσφαιρο των νταβατζήδων, της παράγκας, της κασέτας, των στημένων παιχνιδιών (απο τα 39 παιχνίδια που δημοσιεύτηκαν χθές στα μισά ο Βόλος ήταν μέσα). Στο ποδόσφαιρο που υπάρχουν δύο ομάδες για να διεκδικήσουν το πρωτάθλημα εδώ και δεκαετίες, έχοντας βέβαια και τις ομάδες φερέφωνα και δορυφόρους. Σε αυτό το ποδόσφαιρο δεν έχουμε θέση. Στην επιβράβευση της SuperLeague προς το πρόσωπο του Μπέου εκλέγοντας τον ως εκπρόσωπο της στην ΕΠΟ. Παίξτε λοιπόν με τον Μπέο Ευρώπη του χρόνου και περιμένετε να σας φέρει βαθμούς.
Θα έλεγα ότι βάλαμε τα χεράκια μας και βγάλαμε τα ματάκια μας. Αλλά ξέρετε κάτι δεν θα το πώ. ΌΧΙ, ότι δεν έγιναν λάθη απο μέρους μας όλη την χρονιά. Αλλά όχι να μείνω εκτος play off έτσι, ΟΧΙ.
Προσπαθώ να θυμηθώ, πότε ξανά ο Παναθηναϊκός έπαιξε με 9 παίκτες και χρεώθηκε δύο πέναλντι. Θα δυσκολευτείτε να το βρείτε μην το ψάξετε.
 Ότι φοβόμουν, δηλαδή το σενάριο προ-τριετίας με την "Μπαρτσελόνα του Κάμπου" στο Καραϊσκάκη που αποχαιρέτησε την κατηγορία, θα επαναληφθεί με τον Βόλο φέτος. Η παρωδία που είδαμε στον Βόλο σήμερα.
Συγχαρητήρια στην ομάδα που πάλεψε και έκανε το 5x5. Έδειξε χαρακτήρα.
Ακόμα μία φορά πληρώνουμε το γεγονός ότι πάμε με τον "σταυρό στο χέρι", περπατάμε "ξυπόλητοι στα αγκάθια". Υπερήφανα και μόνοι μας με το κεφάλι ψηλά.  Η δυσωδία του ελληνικού ποδοσφαίρου τελειωμό δεν έχει. Η Κόπρος του Αυγεία δεν θα καθαριστεί ποτέ. "Συγχαρητήρια" στις ομάδες που υπερψήφισαν τον Μπέο, προχθές.

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ