- ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Πέμπτη 12 Μαΐου 2011

Σχόλιο για Δημοτική Αστυνομία

Σήμερα το μεσημέρι στάθμευσα την μηχανή μου σε σημείο που απαγορευότανε η στάθμευση για 5 λεπτά (για να αφήσω ένα πακέτο)...
αφού πρώτα είχα ελέγξει οτι δεν εμπόδιζε την κυκλοφορία ούτε σε πεζούς ούτε σε ΙΧ. Έκπληκτος όταν πήγα να φύγω είδα την δημοτική αστυνομία να κοιτάει την πινακίδα μου και να ετοιμάζεται να γράψει την κλήση. Με είδανε να ξεκλειδώνω την μηχανη και αυτοι συνεχίσανε να γράφουνε κανονικά, μου αφήσανε την κλήση στο ντεπόζιτο  και συνεχίσανε τη δουλεία τους. Επειδή δεν είμαι από τους ανθρώπους που κλαίγονται,τους κοιταξα μόνο και κούνησα το κεφάλι. Δεν θέλω να διαμαρτυρηθώ για την κλήση, έσφαλα και θα πληρώσω, αλλά δεν μπορώ να ανεχτώ ότι αυτοί οι κύριοι (αναφέρομαι σε όλη την δημοτική αστυνομία) κόβουνε κλήσεις μόνο εκεί που τους "παίρνει". Δεν τους είδα ποτέ να κόβουνε κλήσεις στα μαγαζιά που παρανομούν συνεχώς (κάπνισμα-τραπέζια-κτλ.) παρά μόνο να κάθονται στις καφετέρειες και να πίνουν καφεδάκια (σίγουρα θα τους έχετε δει όλοι σας τουλάχιστον απο μία φορά). Οι "κύριοι" αυτοί που έχουν μπει στην δημοτική αστυνομία με ρουσφέτι και μόνο παίρνουν μισθό 1300 ευρώ μηνιαίος (1,5 χρόνος υπηρεσίας, άγαμος, μαζί με 2 βάρδιες 8ωρες σε σαβ/κο) και δεν τους έχει γίνει μείωση του μισθού όπως των υπολοίπων δημ. υπαλλήλων. Σημειώνω οτι η νυχτερινή βάρδια που κάνουν τελειώνει στις 2 την νύχτα, αντιθέτως με τα υπόλοιπα σώματα ασφαλείας (κυλιώμενα 8ωρα ολο το 24ώρο) και τον στρατο (24ωρη υπηρεσία, με αποζημίωση 8 ευρώ μονο τις αργίες).


Τα παραπάνω στοιχεία τα γνωρίζω διότι έχω δύο γνωστούς στην δημ.αστυνομία και μου τα έχουν αναφέρει οι ίδιοι. Αφού μπήκαν που μπήκαν στην υπηρεσία αυτη με τον τρόπο που μπήκαν και ακριβοπληρώνονται, τουλάχιστον ας μην κάνουν διακρίσεις στις κλήσεις και ας δουλέψουν επιτέλους για όσο αμοίβονται.Τέλος θέλω να εκφράσω τα συλλυπητήρια στην οικογένεια του αδικοχαμένου πατέρα,και επιτέλους ο λαός πρέπει να ξεσηκωθεί,μπας και ιδρώσει και καθόλου το αυτάκι κάποιον.Δεν είμαστε ρατσιστές οι φασίστες όπως τους βολεύει να μας αποκαλούν,απλοί ανθρωποι είμαστε που θέλουμε την ασφάλεια την δικιά μας και των οικογενειών μας,και δεν την έχουμε λόγω της πολιτικής που ακολουθήτε τα τελευταία χρόνια και λόγω των λαθρομεταναστών,και όποιος λέει οτι δεν φταίνει οι λαθρομετανάστες ας τους πάρει σπίτι του και ας τους ταισει ο ίδιος και όχι να το "παίζει" αριστερός ακόμα και σε βάρος αυτών που υποτίθεται ότι υπερασπίζεται.Φτάνει πια!

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
και στο http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/05/blog-post_3885.html

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ