Τα 7αρια μαζί. - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Τρίτη 3 Μαΐου 2011

Τα 7αρια μαζί.

του ΧΑΡΗ ΣΤΟΙΚΟΥ

Στο άκουσμα της είδησης ότι ο Μπάνε Πρέλεβιτς μπήκε στο Δ.Σ. της ΠΑΕ ΠΑΟΚ σίγουρα όλοι αναρωτιούνται τι κάνει ένας μπασκετικός στο ποδόσφαιρο.

Κι όμως έχει την γνώση μιας και τα τελευταία χρόνια ασχολήθηκε έντονα με τον χώρο και έχει αποκτήσει αρκετές και σημαντικές γνωριμίες.
Σίγουρα θα κοιτάξει να τις εκμεταλλευτεί για το καλό της ομάδας.
  Πάντως είναι πολύ μεγάλη στιγμή αυτή η κίνηση της κοινής παρουσίας Ζαγοράκη και Πρέλεβιτς μιας και είναι οι δύο μεγαλύτερες προσωπικότητες του σύγχρονου ΠΑΟΚ. Και ανεβάζει αρκετά το πρεστίζ της ομάδας ειδικά στα κέντρα αποφάσεων των Αθηνών. Επίσης όσων αφορά τους δύο Ζαγοράκη και Πρέλεβιτς έχουν και αρκετά κοινά.
Πρώτον έπαιξαν και οι δύο σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ δεύτερον αγωνίστηκαν στην ίδια ιταλική ομάδα την Μπολόνια και τρίτον είχανε το ίδιο νούμερο με την φανέλα του ΠΑΟΚ, το 7.Μου έχει πει κάποιος ότι το 7 είναι το πιο ισχυρό νούμερο με δύο όψεις.1) Ότι είναι το νούμερο της τύχης και 2) το νούμερο του ψεύτη.Δεν ξέρω πως να το μεταφράσω για τον ΠΑΟΚ άλλα θα περιμένω να δω με τόσα εφτάρια αν θα έχει τύχει η ομάδα ή θα είναι ένα ψέμα.Η πορεία θα δείξει. 

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ