Ανακοίνωση Austrian Boys - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Πέμπτη 12 Μαΐου 2011

Ανακοίνωση Austrian Boys


Ολόκληρη η Ελλάδα χθες παρακολούθησε την υπερπαραγωγή του πασίγνωστου ΜΑΣΤΕΡ-ΣΕΦ (Τεροβίτσας) με τον άξιο μαθητή του , τον  ΣΟΥ-ΣΕΦ (ΘΑΝΟΣ), μόνο που η σαπουνόπερα δεν πραγματοποιήθηκε ούτε στο MEGA , ούτε στον ΑΝΤ1 , ούτε στον ALPHA,  αλλά στο άνδρο της ΚΕΔ της ΑΘΗΝΑΣ στο ΟΑΚΑ.

Μόλις μία επαρχιακή ομάδα ξεμύτισε και έδειξε πως έχει τις δυνατότητες να σπάσει το κατεστημένο οι παραπάνω μάγειρες ανέλαβαν τη κατάσταση στα χέρια τους, βγάλανε τα μαχαίρια και σφάξανε την ομάδα μας με το καλημέρα, το  πέναλτι που δόθηκε στον χορευτή ΛΕΟΝΑΡΝΤΟ (..ήταν  στο So you think you can dance κάτι μας θυμίζει...) ήταν απλά ανύπαρκτο , ήταν απλά στο σχέδιο της ΚΕΔ.

Καλούμε τη πολιτεία να εξυγιάνει πρώτα αυτούς τους μισθοφόρους , οι οποίοι διάγουν ΒΙΑ και μετά τη ΒΙΑ των οπαδών. Τα συγκεκριμένα  άτομα,  τα  έχουμε βαρεθεί τόσα χρόνια να τους βλέπουμε στα Ελληνικά γήπεδα να διαμορφώνουν βαθμολογίες , υποβιβασμοί και επιτυχίες.

Ως πότε πια ; "πόθεν έσχες" δεν υπάρχει για τους διαιτητές;

 Η λύση είναι μία και έπρεπε εδώ και χρόνια να εφαρμοστεί , διάλυση της ΚΕΔ , εξορισμό των διαιτητών στη ΣΠΙΝΑΛΟΓΚΑ και αντικατάσταση αυτών με διαιτητές από το εξωτερικό. Επειδή όμως αύτη η κατάσταση τρέφει πολλά στόματα , γεμίζουν πολλές τσέπες ευρώ ,  εμεις  ενημερώνουμε τους 2 παραπάνω κύριους πως στο Βόλο αν εντοπιστούν μια μέρα θα πάνε δωρεάν βόλτα με την ΑΡΓΩ  στο Παγασητικό, και οι επόμενοι που θα σκάφτουνε να αδικήσουν την ομάδα μας τόσο προκλητικά να φανταστούνε και τις συνέπειες,  για το τι μέλη γενέσθαι μετά το τέλος του αγώνα. Σας περιμένουμε....

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΙΛΗ …. ΑΛΛΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
(Austrian Boys) 

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ