Η επιστροφή των Ποντίων στις επαγγελματικές κατηγορίες είναι γεγονός... Η μοναδική αήττητη ομάδα στο φετινό πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής, τουλάχιστον μία αγωνιστική πριν το φινάλε, απέδειξε πως δύο χρονιά στην κατηγορία, ήταν πολλά.
Ο Απόλλωνας για τον κόσμο του έκανε το αυτονόητο... Με ένα χρόνο μεν καθυστέρηση, αλλά πιο δυνατός, πιο ενωμένος και πιο αποφασισμένος από ποτέ! Τα εμπόδια που συνάντησε στο δρόμο του πολλά και ποικίλα, που άλλες φορές τον παρέσυραν από τον στόχο του και τον πλήγωσαν, και άλλες που τον πείσμωσαν και τον δυνάμωσαν.
Ο ιστορικός σύλλογος, με τη διετή παρουσία του στο πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής, κατάφερε να αναγεννηθεί από τις... στάχτες του, να ανασυνταχθεί και να επιστρέψει δριμύτερος στις επαγγελματικές κατηγορίες. Και είναι μόνο η αρχή...
Η δύναμη του κόσμου
Ο κόσμος του Απόλλωνα έχει κάθε δικαίωμα να πανηγυρίζει για την άνοδο της ομάδας, καθώς έχει το δικό του μερίδιο στην επιτυχία. Στάθηκε στους Πόντιους ακόμη και στις δύσκολες στιγμές, πίστεψε περισσότερο απ’ όλους στην... αντεπίθεση του ιστορικού συλλόγου και συνέβαλλε με τον παλμό και τη στήριξή του στις συνεχείς νικηφόρες εμφανίσεις.
Μαζί του και οι... αριθμοί
Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει πως ο Απόλλων Καλαμαριάς αναδείχθηκε πανάξια πρωταθλητής. Άλλωστε, το μαρτυρούν και οι αριθμοί... 27 νίκες και μόλις τέσσερις ισοπαλίες, σε ένα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, με παραγωγική επίθεση (70 γκολ) και άμυνα από... γρανίτη (μόλις 9 τέρματα). Την τελευταία αγωνιστική, οι Πόντιοι υποδέχονται τα Μουδανιά και φυσικά στόχος τους είναι να ολοκληρώσουν την περίοδο αήττητοι.

http://www.gazzetta.gr/article/item/192669-panaxios-protathletes-o-apollonasαπο