Αυτή είναι η άγνωστη κυρία Σισέ - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Σάββατο 14 Μαΐου 2011

Αυτή είναι η άγνωστη κυρία Σισέ

Αυτή είναι η άγνωστη κυρία Σισέ

Η σύζυγος του σούπερ σταρ του Παναθηναϊκού είναι μια γυναίκα με πολλές υποχρεώσεις, καθώς εκτός από μητέρα (έχει τέσσαρα παιδιά με τον Γάλλο άσο) και σύντροφος, είναι επιχειρηματίας και αστέρι της σόουμπιζ.
Η Τζουντ Σισέ διατηρεί ένα σπα στην περιοχή του Τσέστερ στο Φρόντσαμ, ενώ το καλοκαίρι συμμετείχε σε ένα αγγλικό τηλεοπτικό σόου («Έλα δείπνησε μαζί μας»), με αποτέλεσμα να βρίσκεται συνεχώς σε ένα αεροπλάνο.
Μπορεί να την κουράζει αυτός ο τρόπος ζωής, αλλά είναι διατεθειμένη να κάνει τα πάντα για να βρίσκεται κοντά στον αγαπημένο της και τα παιδιά της. «Θεωρώ ότι χρειάζονται τουλάχιστον δύο χρόνια για να καθιερωθείς σε αυτή τη δουλειά, διότι πρέπει να αναπτύξεις διαπροσωπικές σχέσεις», λέει η Τζουντ για το σπα.
 
Όσο για το αρχοντικό που συντηρεί στην συγκεκριμένη περιοχή και κοστίζει περίπου 3,5 εκ. αγγλικές λίρες, ανέφερε: «Είμαι υπέρ τού να έχεις μια... φωλιά. Δεν έχει σημασία πού θα βρεθείς στη ζωή σου. Πρέπει να έχεις ένα σπίτι. Είναι σημαντικό, ειδικά όταν έχεις οικογένεια. Έψαξα πολλές περιοχές αυτά τα χρόνια, γιατί θέλω το καλύτερο για τα παιδιά μου. Ήξερα ότι το Τσέστερ έχει την καλύτερη εκπαίδευση και δεν ήθελα να μεγαλώσω τον γιο μου Λίαμ σε μια μεγάλη πόλη».
Μπορεί να είναι πολυάσχολη, αλλά δεν παραμελεί ποτέ τον εαυτό της. Με το που ήρθε στην χώρα μας, η κυρία Τζουντ ρώτησε να μάθει ποια είναι η καλύτερη γυμνάστρια της Ελλάδος. Και όλοι της απάντησαν πως είναι η Ελένη Πετρουλάκη! Η σύζυγος του Ίλια Ίβιτς έχει αναλάβει να «φτιάχνει» τους κοιλιακούς πολλών διάσημων και η Τζουντ της εμπιστεύθηκε και τους δικούς της…
Ασκείται τουλάχιστον τέσσερις φορές την εβδομάδα κάνοντας γιόγκα, πιλάτες σε συνδυασμό με ασκήσεις αεροβικής, ενώ μία φορά την εβδομάδα κάνει κυκλική προπόνηση και σάουνα. Το κάθε τους ραντεβού διαρκεί μια ώρα και η κυρία Σισέ μιλάει με τα καλύτερα λόγια για την γυμνάστρια της, αφού έχει δει θεαματικά αποτελέσματα. Ας τα δούμε κι εμείς...
 
ΠΗΓΗ: sportdog

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ