ΠΌΣΟ Μ@Λ@ΚΕς ΕΙΣΤΕ - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Σάββατο 7 Μαΐου 2011

ΠΌΣΟ Μ@Λ@ΚΕς ΕΙΣΤΕ

του ΧΑΡΗ ΣΤΟΙΚΟΥ
αθλητικογράφου

Τελικά για πόσο Μ@Λ@ΚΕΣ μας περνάτε ρε νομίζετε ότι με το να ρίξετε τον ΗΡΑΚΛΗ θα ξεκινήσετε την εξυγίανση εκτός κι αν αυτό θέλετε να πιστέψουμε ότι ο ΗΡΑΚΛΗΣ είναι η αρχή και θα ακολουθήσουν κι άλλοι αν είναι έτσι τότε έχει καλώς αλλά επειδή δεν πρόκειτε να κάνετε κάτι άλλο προς το καλό του Ελληνικού ποδοσφαίρου πάρτε τώρα την απόφαση πίσω.
Και μην μου πείτε δεν γίνετε είναι παράνομο γιατί και αυτό που κάνατε παράνομο είναι.Το να ρίξετε τον ΗΡΑΚΛΗ και να κρατήσετε άλλες ομάδες που είναι χειρότερα από αυτόν τι είναι?
 Αν αυτό δεν είναι παρανομία τότε τι είναι.
Και για να τελειώνουμε ρίξατε τον ΗΡΑΚΛΗ για να του φάτε την περιουσία μίκρα και χορτατζήδες διότι αν ο ΗΡΑΚΛΗΣ φύγει από το καυτατζόγλειο τότε θα σας μείνει αμανάτι.
Αυτό δεν θα γίνει και βάλτε το καλά στο μυαλό σας γι αυτό τελειώνετε και πάρτε πίσω την απόφαση.
 Όσο για την σημερινή διοίκηση του ΗΡΑΚΛΗ που καθησυχάζει τον κόσμο τόσο καιρό ΑΥΡΙΟ την παραίτησή σας και δρόμο εδώ και ένα μήνα ξέρετε τι θα γινόταν και το ήξεραν αρκετοί.Το λέω μέσα από τις εκπομπές ότι δεν είναι καλά τα πράγματα και κάνετε την κορόιδα.
Τώρα προσπαθείτε να κρύψετε τις αδυναμίες σας πίσω από λάθη άλλων.
Ο κόσμος σας κατάλαβε και δεν θα σας υποστεί άλλο γι αυτό πάρτε τα μπογαλάκια σας και έξω από τον ΗΡΑΚΛΗ.

Υ.Γ1 Άμεση παρέμβαση Μυτηληναίου όχι μόνο να παίρνουμε την ΕΛΒΟ και τώρα τίποτα έτσι κύριε Βαγγέλη.

Υ.Γ2 Κύριε ΡΕΜΟ ή ΠΑΣΧΑΛΙΔΗ όπως και να λέγεστε τώρα θα παλέψετε για την ομάδα σας ή πάλι θα αρχίσετε συναυλίες και δεν θα έχετε χρόνο.

και Υ.Γ3 Οτι και να κάνετε κύριοι της ΕΠΟ ο ΗΡΑΚΛΗΣ έχει μεγαλύτερη ΙΣΤΟΡΙΑ από σας και θα πρεπε οχι απλά να ντρέπεστε αλλά και αν είχατε λίγο τσίπα θα είχατε παραιτηθεί ήδη.

1000 χρονια ΗΡΑΚΛΗΣ

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ