ο Μήτσος Χλέμπουρας... - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

ο Μήτσος Χλέμπουρας...

Ο Μήτσος Χλέμπουρας ήταν περήφανος χθες και για πρώτη φορά στη ζωή του δεν άργησε πάνω από μία ώρα για να πάει σε αυτό που αποκαλεί ''υπηρεσία'' του!Πάρκαρε την ''μπέμπα'' του στο δωρεάν πάρκινγκ της Αγίας Σοφίας που του εξασφαλίζει το κρατος (μόνο σε αυτούς,ε...) και έτρεχε!
Ήθελε να μοιραστεί τη χαρά του από τη συμμετοχή του στο ''συλλαλητήριο'' με όλους τους συναδέλφους του!

Τέτοια ήταν η χαρά του που αποφάσισε να μιλήσει και στο Μανώλη τον Πελοποννήσιο παρόλο που δεν μιλούσαν 3 χρόνια τώρα από τότε που τον είχε ρίξει δίνοντας του λιγότερα από τα ''τυχερά''  που πήραν για την ανταλλαγή της λίμνης Βεγορίτιδας με 30 οικοδομές στο κέντρο της Θεσσαλονίκης .
Είχε αποφασίσει να μην του ξαναμιλήσει τότε παρόλο που τα παιδιά τους σπούδαζαν μαζί 12 χρόνια τώρα στο City Of London...

Πίνοντας τη φραπεδιά του και τρώγοντας τη μπουγατσούλα του πάνω σε αυτό που εσείς αποκαλείται δημόσια έγγραφα(αλήθεια πόσες φορές δεν είδατε αυτές τις λαδωμένες δακτυλιές πάνω σε επίσημα έγγραφα...) μιλούσε με πομπή για τα κατορθώματά του!

Και να εδώ... στο i-pap μου... έχω τη συγκέντρωση
 και να εδώ τρώω σουβλάκια
 και να εδώ είμαι φωτογραφία με τον Παπαδόπουλο από τη Χ' εφορία που έχει τις μεζονέτες στο Πλαγιάρι
και να εδώ είμαι φωτογραφία με τον στρατηγό Γκιζίκη που μπορεί να μοιάζει με φοιτητή αλλά είναι συνταξιούχος στρατιωτικός ,ετών 35!

Η ώρα είχε πάει 12 και αργούσε να σχολάσει.Αυτή τη μία ώρα έπρεπε να την περάσει στον υπολογιστή.Σήμερα δεν θα ήταν στο booking ψάχνοντας ταξίδια στο εξωτερικό, σήμερα θα ήταν έψαχνε να τον ''βρει'' και να τον θαυμάσει σε όλα τα μπλοκ!

Μπήκε στο δημοφιλές ''ταχάλια'' και αντί να δει τη μούτσκα του είδε τα δικά του χάλια!
Κάποιος αρθρογράφος από αυτούς που δεν ανήκουν στο  σύστημα δημοσίευσε μία αλήθεια που του στάθηκε στο λαιμό!

Τα 55.000 € το χρόνο για εργασία-τουρισμό κινδύνευαν!Κάποιος δεν είχε φάει το παραμύθι των 1000 € το μήνα !Ούτε το παραμύθι ότι ο δημόσιος υπάλληλος είναι χαμηλόμισθος!Μα είναι δυνατόν?

Φώναξε τους συναδέλφους του,πήρε τηλέφωνα σε όλες τις υπηρεσίες και νά σου από κάτω 20 σχόλια από αργόσχολους!

Ο Μήτσος Χλέμπουρας τώρα είναι ήσυχος νομίζει πως θα συνεχίσει να πίνει για χρόνια το αίμα των συναθρώπων του αμοιβόμενος πολλαπλάσια και φερόμενος αυταρχικά...

Μία ζωή αγώνες... από τότε στο πανεπιστήμιο στην Πανσπουδαστική ,και στη συνέχεια Δευτέρα γράφηκε στην ΠΑΣΚΕ και Τρίτη Διορίστηκε στα ΕΛΤΑ...

Αυτόν τον Χλέμπουρα μπορεί να τον υπεραπιστήκανε 17 όμοιοι του αλλά στο χέρι σας ειναι να φύγει μια για πάντα.
Στη νέα Ελλάδα που οραματιζόμαστε δεν θέλουμε να έχουν τα ίδια μυαλά(και τις θέσεις...) αυτοί που την χρεοκόπησαν!

ΧΑΡΗΣ

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ