ΠΑΟΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!! - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Πέμπτη 12 Μαΐου 2011

ΠΑΟΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!


ΧΑΡΗΣ ΣΤΟ'Ι'ΚΟΣ

ΕΠΙΜΈΛΕΙΑ XΑΡΗΣ ΣΤΟΙΚΟΣ

Τέσσερις βουλευτές του ΛΑ.ΟΣ. με επερώτηση στη Βουλή, ζητάει να βρεθεί λύση στην καθυστέρηση της ρύθμισης των χρεών του ΠΑΟΚ από την κυβέρνηση.

Η επερώτηση υπογράφεται από τους βουλευτές, Αγγελο Κολοκοτρώνη, Γιώργο Ανατολάκη, Κυριάκο Βελόπουλο και Παύλο Μαρκάκη.

Η επερώτηση αναφέρει:

«Θέμα : «Σε κίνδυνο η ΠΑΕ ΠΑΟΚ από τις συνεχιζόμενες καθυστερήσεις ρύθμισης των συσσωρευμένων χρεών»

Κύριε υπουργέ,
Όπως καταγγέλουν η σημερινή διοίκηση και οι φίλοι του συλλόγου, συχνά ο ΠΑΟΚ χρησιμοποιείται ως το μαύρο πρόβατο του ελληνικού ποδοσφαίρου για τα χρέη που οφείλει στο κράτος. Τα τελευταία χρόνια συχνό θέμα συζήτησης είναι τα χρέη του ΠΑΟΚ προς το δημόσιο.


Όπως καταγγέλεται, τα χρεή αυτά, που είναι δημιούργημα κακοδιαχειρίσης προηγούμενων διοικήσεων, καλείται να εξοφλήσει η παρούσα διοίκησης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, η οποία όμως ζήτησε επανειλημμένα από την Πολιτεία να ρυθμιστούν με τρόπους που θα παρέχουν ευχέρεια στον χειρισμό εξόφλησης των χρεών αυτών.
Για τον λόγο αυτό έγιναν πολλές προτάσεις στα συναρμόδια υπουργεία Οικονομικών και Πολιτισμού, ζητήθηκε μάλιστα να κάνει η ΠΑΕ χρήση σχετικού νόμου που ρυθμίζει τα θέματα αυτά και που ισχύει για όλες τις ανώνυμες εταιρείες. Όλες οι προτάσεις του ΠΑΟΚ έως τώρα απορρίφθηκαν ενώ δεν υπάρχει απάντηση των αρμοδίων υουργείων στα επανειλημμένα αιτήματα του συλλόγου και υπάρχει σοβαρός κίνδυνος σχετικά με την μελλοντική βιωσιμότητα της ΠΑΕ

Ερωτάσθε κύριε υπουργέ :
Πως σκοπεύει το υπουργείο σας να επιλύσει το χρονίζον θέμα της ρύθμισης των χρεών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ; Υπάρχει σχέδιο και ποιο είναι αυτό; Που οφείλονται οι συνεχιζόμενες καθυστερήσεις;..».

Να πούμε επίσης πως σύμφωνα με τους κανονισμούς τα αρμόδια Υπουργία που δέχτηκαν την επερώτηση πως είναι υποχρεωμένα να απαντήσουν γραπτός εντός 25 ημερών.Για να δούμε τι μπορεί να βγει από αυτό.

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ