τα μέλη του συνδυασμού ΑΡΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑ - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Τετάρτη 18 Μαΐου 2011

τα μέλη του συνδυασμού ΑΡΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑ


stefanidisΠαναγιώτης Στεφανίδης

Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1974. Απόφοιτος του Αμερικανικού Κολεγίου Θεσσαλονίκης, σπούδασε Νομική στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης. Από το 1999 ασχολείται επαγγελματικά με την δικηγορία και έκτοτε διατηρεί γραφείο στη Θεσσαλονίκη ενώ είναι και ο επικεφαλής συνεργάτης για τη Βόρεια Ελλάδα μεγάλης νομικής εταιρίας των Αθηνών. Είναι πατέρας δύο παιδιών. Είναι μέλος της Λέσχης Φίλων ΑΡΗ με αριθμό 1789 και είναι μέλος την Νομικής Υπηρεσίας της Λέσχης. Ήταν υποψήφιος για το Διοικητικό Συμβούλιο της Λέσχης το 2009 και το 2010, καταλαμβάνοντας και τις δύο φορές τη θέση του αναπληρωματικού μέλους.

iatrouΝίκος Ιατρού

Πρόκειται για πτυχιούχο του Πανεπιστημίου Μακεδονίας. Είναι 52 ετών, έγγαμος, πατέρας δύο παιδιών και φοροτεχνικός με εμπειρία σε ανώνυμες εταιρίες. Υποψήφιος προ τριετίας για το Διοικητικό Συμβούλιο της Λέσχης, της οποία είναι ένα από τα ιδρυτικά μέλη με αριθμό μητρώου 52.


misirlisΆγγελος Μισιρλής

Είναι Γεννημένος στη Θεσσαλονίκη το 1964. Σπούδασε στις σχολές κινηματογράφου και τηλεοράσεως Στουράκου, Βελιγραδίου και Hammev Smite College στο Λονδίνο. Έχει συμπληρώσει 25 χρόνια στο επάγγελμα και έχει εργαστεί στο BBC, στο γερμανικό ZDF, στο Reuters, ενώ εδώ και πολλά χρόνια ανήκει στο δυναμικό του ANT-1. Έχει καλύψει μεγάλα γεγονότα στον ελληνικό και διεθνή χώρο κι έχει βρεθεί σε πολλές πολεμικές συγκρούσεις ανά τον κόσμο. Δεν είναι η πρώτη φορά που ασχολείται με τα κοινά του Άρη καθώς έχει προσφέρει παλαιότερα στο σύλλογο από το πόστο του υπευθύνου των Ακαδημιών το 2003 και το 2005 ενώ ήταν και ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής του ΑΡΗ. Είναι μέλος της Λέσχης Φίλων ΑΡΗ με αριθμό 8476.

fourligasΒασίλειος Φουρλίγκας

Είναι 44 ετών και πατέρας δύο παιδιών. Κάτοχος πτυχίου Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας, ασχολείται με εμπόριο ενδυμάτων. Έχει διατελέσει διευθυντής πωλήσεων των πιο γνωστών εταιριών στον χώρο της ένδυσης και έχει εμπειρία 18 ετών στο χώρο του μάρκετινγκ. Είναι μέλος της Λέσχης Φίλων ΑΡΗ με αριθμό 2014.









ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ