ΗΡΑΚΛΗΣ: Η ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Κυριακή 1 Μαΐου 2011

ΗΡΑΚΛΗΣ: Η ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ

  • του Γρηγόρη Παπαγιαννάκη.
    Δημοσιογράφου

    Έτσι όπως το λέει και το τραγούδι των  D-Devils ‹‹its  judgement day››.
      Είναι η ημέρα που θα παρθεί η τελική απόφαση για το θέμα της αδειοδότησης της ΠΑΕ Ηρακλής. Γενικός αν τριγυρίσει κανείς στα διάφορα site και αν ακούσει την κοινή γνώμη, υπάρχει ένα κλίμα αισιοδοξίας όσο αναφορά την δικαίωση των κυανόλευκων. Ας δούμε όμως μερικά ντοκουμέντα τα οποία έχουν κατοχυρωθεί μαθηματικός και δεν τίθονται αμφισβητήσεως.  
    Ξεκινώντας από την αρχή, το πρόβλημα που υπήρξε με την άδεια της ΠΑΕ Ηρακλής ήταν ο χαρακτηρισμός από την ΕΠΟ ότι  ‹‹Η ΠΑΕ Ηρακλής δεν είναι βιώσιμη››. Υστέρα από δυο εβδομάδες ακόμα μιας ταλαιπωρίας, οι διοικούντες της ΠΑΕ Ηρακλής δίνουν την χαριστική ανταπάντηση σε αυτήν την παρατήρηση της ΕΠΟ.
    Η εταιρία Emerging Markets Experts Ltd ανέλαβε να αναλύσει τα οικονομικά της ΠΑΕ Ηρακλής από το 2007 μέχρι σήμερα και με βάση τις στατιστικές αναλύσεις τις, τα πορίσματα της είναι τα εξής: Περίοδος 2007-2008 θετικός βαθμός οικονομικής διαχείρισης, περίοδος 2009-2010 εξαιρετικά αρνητικός βαθμός, περίοδος 2010-2011 θετικός βαθμός και σχετικά με το προϋπολογισμό της ΠΑΕ έβγαλαν θετικά στοιχεία και για την νέα ποδοσφαιρική χρόνια ως το 2012 δήλωσε ο εκπρόσωπος της εταιρίας Βασίλης Μαργαρής στον ραδιοφωνικό σταθμό Real fm.. 
    Χωρίς να επεκταθώ σε λεπτομέρειες  και να κουράσω τους φίλους του blog της Αθλητική Γνώμης με τις μαθηματικές αναλύσεις σας παραπέμπω http://bluearena.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=10091:2011-05-01-17-15-33&catid=10:podosfairo-iraklis&Itemid=209  και στο άρθρο για βασικά στοιχεία βιωσιμότητας.  Αυτό που θέλω να τονίσω είναι ότι το αποτέλεσμα στο οποίο κατέληξε η εταιρία είναι ότι η ΠΑΕ Ηρακλής είναι βιώσιμη εταιρία.
       Τα αποτελέσματα αυτά εκπονήθηκαν από ομάδες ειδικών και δεν θα αναφερθώ περαιτέρω σε αυτό το ζήτημα. Πάμε όμως στο γενικό κλίμα αυτών των ημερών όπου είδαμε πάλι αναληθή δημοσιεύματα τα οποία είχανε σκοπό α να πλήξουν για ακόμη μια φορά τον Ηρακλή. Μερικά δημοσιεύματα έβγαζαν ήδη ότι για τον Ηρακλή η εκδίκαση της έφεσης είναι μη ανατρέψιμη και ότι η ΠΑΕ Ηρακλής από του χρόνου θα ανήκει σε άλλη κατηγορία. Ανακοινώνονταν πάλι για χρέη προς παίκτες, που όμως ήταν διακανονισμένα, ακόμα και της περσινής χρονιάς! 
    Στηριζόμενοι σε κάτι τέτοια δημοσιεύματα οι παράγοντες των ομάδων που υποβιβάστηκαν, προσπαθούν να προβληματίσουν την επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ για να επηρεάσουν την τελική απόφαση, ξεχνώντας όμως ότι οι ομάδες τους υποβιβάστηκαν στο γήπεδο. 

       Παρόλα αυτά  η ΠΑΕ Ηρακλής δηλώνει αισιόδοξη για την θετική κατάληξη της απόφασης και ήδη ετοιμάσει τα απαιτούμενα έγγραφα ούτως ώστε να μην συνεχιστεί αυτή η ταλαιπωρία για την ΠΑΕ Ηρακλής αλλά και για τον κόσμο της ομάδας. Αύριο θα παρευρεθεί σύσσωμο το διοικητικό τμήμα της ΠΑΕ αλλά και πρόσωπα εκτός διοίκησης  που θα συμβάλλουν σε ξεκαθαρίσματα αποριών από την επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ. Αύριο επίσης στα γραφεία της ΕΠΟ στο Γουδί θα βρεθούνε όχι μόνο οι διοικούντες της ΠΑΕ Ηρακλής αλλά και φίλαθλος κόσμος ως ένδειξη διαμαρτυρίας  και στήριξης ταυτόχρονα. Ανάλογη συγκέντρωση του κόσμου του Ηρακλή θα γίνει στις 12:00 π.μ στο Κατσάνειο. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αυτόνομης θύρας 10 Σε περίπτωση που ο εμπαιγμός των υπευθύνων της ΕΠΟ συνεχιστεί, μεγάλο ραντεβού στις οκτώ το βράδυ στην Καμάρα! Θα μας βρείτε παντού μπροστά σας! 

    Όλοι μαζί ενωμένοι διεκδικούμε τη δικαίωση του ΗΡΑΚΛΗ μας. Όλοι μαζί παίρνουμε την άδεια!!!( http://www.iraklis-g10.gr/site/)
      Ευχόμαστε το όλο ζήτημα να έχει αίσιο τέλος  και το επόμενο θέμα συζήτησης μέσο του blog να είναι η προετοιμασία της ομάδας.
      
      
      

    ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ