Η ΔΕΞΙΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ JUNIOR ΑΝΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΗ πηγή contra.gr - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Κυριακή 22 Μαΐου 2011

Η ΔΕΞΙΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ JUNIOR ΑΝΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΗ πηγή contra.gr

Με πλαστική κούκλα πανηγύρισε η ΔΑΠ κατά της ΠΑΣΠ


Σοκ προκαλεί το βίντεο με μέλη της ΔΑΠ να πανηγυρίζουν τη νίκη στις φοιτητικές εκλογές στο ΤΕΙ με πλαστικές κούκλες, και σεξιστικά υπονοούμενα κατά των μελών της ΠΑΣΠ.


Εδώ και χρόνια οι φοιτητικές εκλογές έχουν απαξιωθεί καθώς οι φοιτητικές παρατάξεις  , εκδίδουν  ξεχωριστά αποτελέσματα,  απενεργοποιώντας ουσιαστικά την ΕΦΕΕ, που συνεδριάζει μόνο για να ορίσει την ημερομηνία των εκλογών .

Πλέον τα φοιτητικά μαγαζάκια των κομμάτων φροντίζουν να απαξιώσουν το φοιτητικό κίνημα και με ανάρμοστες συμπεριφορές, όπως αυτές τω μελών της ΔΑΠ στο ΤΕΙ ΠΕΙΡΑΙΑ, μετα την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων που έφερναν την ΠΑΣΠ ηττημένη.  

Στο βίντεο που αναρτήθηκε πρόσφατα στο διαδίκτυο  εμφανίζονται τα μέλη της ΔΑΠ ΝΔΦΚ, της φοιτητικής παράταξης της Νέας Δημοκρατίας, έπειτα από την καταμέτρηση ψηφοδελτίων στο ΤΕΙ του Πειραιά κατά τις πρόσφατες φοιτητικές εκλογές.

Η συμπεριφορά τους, τα υβριστικά  συνθήματα, οι πλαστικές κούκλες, τα σεξιστικά υπονοούμενα, τα κοτόπουλα με πράσινο χρώμα σε τίποτα δεν συνάδουν με το ήθος  φοιτητικής παράταξης και του χώρου του οποίου εκπροσωπούν.

Μέχρι στιγμής η φοιτητική παράταξη της ΔΑΠ που για 25η χρονιά ανακηρύχθηκε πρώτη δύναμη στα πανεπιστήμια και τα ΤΕΙ δεν έχει καταδικάσει επισήμως την απρεπή αυτή συμπεριφορά όπως και το κόμμα της Ν.Δ.

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ