ΤΩΡΑ ξεκινάνε τα play off - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Τρίτη 10 Μαΐου 2011

ΤΩΡΑ ξεκινάνε τα play off

ΠΑΟΚ - ΠΑΟ 2-1 για την 1η αγωνιστική των play off 2010-2011    

Ένας παθιασμένος ΠΑΟΚ μου μασούσε σίδερα στο δεύτερο ημίχρονο, εξαφάνισε τον βάζελο από το χόρτο και εξαφάνισε και το μειονέκτημα των 3 βαθμών. Στην ουσία τα play off ξεκινάνε τώρα.

Ο ΠΑΟΚ έκανε πολύ καλό παιχνίδι χτες. Μπήκαμε πολύ δυνατά στο παιχνίδι, πιέσαμε σε όλο τον αγώνα τον βάζελο πολύ ψηλά και κάναμε παιχνίδι κατοχής. Μπορεί στο πρώτο ημίχρονο να μην κάναμε σπουδαίες φάσεις, αλλά δεν απειληθήκαμε κιόλας σχεδόν καθόλου.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Χάβος έκανε μια εσωτερική αλλαγή που του έδωσε το παιχνίδι. Έβαλε το Βιεϊρίνια δεξιά και το Σάλπι αριστερά, και κάπου εκεί άρχισε το πάρτι. Ο Πορτογάλος έκανε ότι ήθελε στην πτέρυγα και έτσι ήρθαν κι οι φάσεις. Ήρθε το 1-0 από τον πολύ καλό Κλάους, ήρθε και το 2-0 από τον Ελ Ζαρ μετά από εκπληκτική κάθετη πάσα του Βιεϊρίνια. Κάπου εκεί η ομάδα χαλάρωσε, αρχίσαν και τα όλε-όλε αδικαιολόγητα νωρίς και στη μοναδική φάση του βάζελου στον αγώνα ο Σισέ έκανε το 2-1 και ξαναέβαλε στο παιχνίδι την ομάδα του.

Από εκεί και μετά δεν πολυπαίχτηκε ποδόσφαιρο, ο βάζελος προσπάθησε ανορθόδοξα, αλλά και δεν μπορούσε και δεν τον βοηθούσε το γήπεδο που είχε γίνει πισίνα από την βροχή. Εμείς χάσαμε 2 τεράστιες ευκαιρίες με τον Μούσλι, που εξέθεσε ανεπανόρθωτα τον εαυτό του και ουσιαστικά έβαλε ταφόπλακα στην όποια πιθανότητα ανανέωσης είχε.

Σκόρπιες σκέψεις:
- Ο ΠΑΟΚ έπαιξε αποκλειστικά από τα πλάγια χτες. Και εκεί φάνηκε ότι μπορείς να παίξεις και με έναν φορ, ο οποίος έχει φάτσα το τέρμα. Η προϋπόθεση είναι να παστελώνει κι όχι να χάνει τα άχαστα...
- Όσοι από εμάς κράζαμε τον Ετό, χτες μάλλον κατάπιαμε τη γλώσσα μας. Ας ελπίσουμε το παλικάρι να μην έχει κάτι πολύ σοβαρό.
- Τεράστια εμφάνιση από τον Πάμπλο Γκαρσία. Έτσι απλά, χωρίς άλλα σχόλια.
- Τραγικός ο Ίβιτς. Ουκ ολίγες φορές αναρωτήθηκα γιατί δεν τον αλλάζει ο Χάβος.
- Πολύ στιβαρή η άμυνα χτες. Βέβαια και το παιχνίδι του βάζελου μας βοήθησε. Το να κάνεις γιόμες στον Σισέ είναι βούτυρο στο ψωμί του αμυντικού. Βέβαια ο Γάλλος μας έδειξε και πάλι την τεράστια κλάση του κάνοντας γκολ τη μοναδική φάση που είχε.
- Ο βάζελος με αυτόν τον τρόπο παιχνιδιού ("η μπάλα στο Σισέ κι ο Θεός βοηθός") δεν πάει πουθενά. Αυτό είναι καλό για μας. Όπως καλό είναι κι το ότι ο προπονητής του δεν έχει καταλάβει τι ακριβώς γίνεται στα play off. Είναι αλλού κι αυτό φάνηκε καθαρά στις δηλώσεις του μετά τον αγώνα.
- To 2-1 είναι άκρως κολακευτικό για το βάζελο και θα μπορούσε (θα έπρεπε) να είναι πιο βαρύ. Αλλά όταν ένας παίκτης 700.000 € χάνει τέτοιες ευκαιρίες, τι να πεις;;;

Στο άλλο παιχνίδι η ΑΕΚ κέρδισε το Βόλο και πήρε κεφάλι στη βαθμολογία:

ΑΕΚ 4
ΠΑΟΚ 3
ΠΑΟ 3
Βόλος 0

Ακολουθούν 2 εκτός έδρας παιχνίδια σε Βόλο και ΟΑΚΑ με το χανούμι. Θεωρώ ότι στο Βόλο πρέπει να πάρουμε το διπλό που θα μας βάλει για τα καλά στο κόλπο.

Συνθέσεις:
ΠΑΟΚ: Χαλκιάς, Ετό (70' λ. τρ. Σνάουτσερ), Λίνο, Κοντρέρας, Τσιρίλο, Γκαρσία, Βιτόλο, Ίβιτς, Βιεϊρίνια, Σαλπιγγίδης (65' Ελ Ζαρ), Αθανασιάδης

Παναθηναϊκός: Τζόρβας, Βύντρα, Κατσουράνης, Σαριέγκι, Ιωαννίδης, Ζιλμπέρτο Σίλβα, Σιμάο (66' Καραγκούνης), Μαρίνος (55' Γκοβού), Νίνης (75' Πετρόπουλος), Χριστοδουλόπουλος, Σισέ.

Διαιτητής: Σιδηρόπουλος

Κίτρινες κάρτες: Χαλκιάς - Ιωαννίδης, Σαριέγκι

Γκολ: Αθανασιάδης, Ελ Ζαρ - Σισέ
 

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ