Τι κάνατε εσείς για τον Ηρακλή; Δυστυχώς, τίποτα... - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Πέμπτη 2 Ιουνίου 2011

Τι κάνατε εσείς για τον Ηρακλή; Δυστυχώς, τίποτα...

Επιμέλεια: BLUEARENA
Οι 23 από τους 300 βουλευτές στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, προέρχονται από τον Νομό Θεσσαλονίκης. Από αυτούς, δύο είναι πρωτοκλασάτοι υπουργοί (Βενιζέλος, Καστανίδης) και άλλοι δύο υφυπουργοί (Μαγκριώτης, Βούγιας). Τι κάνατε κύριοι για να προστατέψετε τον ιστορικότερο σύλλογο της Μακεδονίας; Τίποτα. Αφήσατε τον Πιλάβιο και την παρέα του να σας διασύρει και να σας λέει ψέματα μπροστά στα μούτρα σας. Ντροπή σας, κύριοι.
Στην Α’ Θεσσαλονίκης, το ΠΑΣΟΚ έχει επτά βουλευτές που είναι οι κ.κ. Αράπογλου, Βενιζέλος, Βούγιας, Καϊλή, Καστανίδης, Μαγκριώτης και Ρομπόπουλος. Η ΝΔ έχει πέντε που είναι οι κ.κ. Γκιουλέκας, Ιωαννίδης, Καλαφάτης, Καραμανλής και Ράπτη. Το ΚΚΕ έχει δύο που είναι οι κ.κ. Καλαντίδου και Ζιώγας, ο κ.κ.Κουράκης είναι από τον ΣΥΡΙΖΑ και ο κ.Κολοκοτρώνης από τον ΛΑΟΣ.
Στη Β’ Θεσσαλονίκης το ΠΑΣΟΚ έχει δύο βουλευτές που είναι οι κ.κ. Αρβανιτίδης και Γερανίδης. Η ΝΔ έχει δύο που είναι οι κ.κ.Αναστασιάδης και Καράογλου. Ο κ.κ.Τζέκης είναι από το ΚΚΕ, η κ.κ.Αμανατίδου-Πασχαλίδου είναι από τον ΣΥΡΙΖΑ και ο κ.κ.Βελόπουλος από τον ΛΑΟΣ.
Εξαίρεση στον... κανόνα της αδιαφορίας, αποτέλεσαν οι Καράογλου και Ιωαννίδης. Ήταν όμως απελπιστικά μόνοι τους. Αυτοί που είχαν την δύναμη να βοηθήσουν την ομάδα, σφύριξαν αδιάφορα. Και αυτό είναι βέβαιο ότι δεν θα το ξεχάσουν οι οπαδοί του Ηρακλή.


http://bluearena.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=10532:2011-06-01-15-41-16&catid=10:podosfairo-iraklis&Itemid=209

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ