Κάτι τρέχει με τον Μπόλονι - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Δευτέρα 6 Ιουνίου 2011

Κάτι τρέχει με τον Μπόλονι


ΧΑΡΗΣ ΣΤΟ'Ι'ΚΟΣ
Αν γυρίσουμε τον χρόνο πίσω και θυμηθούμε τι έγινε πέρσι στην αναζήτηση προπονητή για τον ΠΑΟΚ θα αντιληφθούμε ότι δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές.
Ο Σέρτζιο Κονσεισάο πέρσι είχε ξεκινήσει λέγανε επαφές με τον Πορτογάλο Ζόρζε Κόστα για τον πάγκο της ομάδας.
Έκλεισε γράφανε και διαλαλούσαν τα ΜΜΕ της Θεσσαλονίκης και εν τέλει εκτέθηκαν όλοι μιας και ο συγκεκριμένος δεν ήρθε ποτέ.Αποτέλεσμα αυτού ήταν η απόλυση του Κονσεισάο από το πόστο του  τεχνικού διευθυντή και ανέλαβε να βγάλει το φίδι από την τρύπα ο Βρύζας.
Η συνέχεια γνωστή,Ήρθε ο Μπερέτα και σε 23 μέρες απολύθηκε και έφυγε μαζί του και ο Βρύζας.Φέτος κάτι παρόμοιο συμβαίνει και με τον Κωνσταντινίδη.Συναντήθηκε με τον Ρουμάνο Λάζλο Μπόλονι και γράφτηκε και ειπώθηκε πως έχει κλείσει και έρχεται.Δημοσιεύματα από Ρουμανία γράφουν πως ο Μπόλονι κλείνει στην εθνική της χώρας του.Αν αυτό επιβεβαιωθεί τότε ο ''σβούρας'' αποτελεί παρελθόν από τον ΠΑΟΚ μιας και θα χρεωθεί την καθυστέρηση του θέματος και θα πληρώσει το μάρμαρο.
Τότε και πάλι ο Βρύζας θα κλιθεί να βγάλει από την τρύπα το φίδι?Ποιος ξέρει τις επόμενες μέρες θα δούμε απλά εγώ μια άποψη εκφράζω.

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ