ΠΑΟΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!! - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Παρασκευή 10 Ιουνίου 2011

ΠΑΟΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!

1-Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στηρίζει Το Χαμόγελο Του Παιδιού

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ως οργανισμός, που συμμετέχει ενεργά και συνεισφέρει στο ευρύτερο κοινωνικό σύνολο, συνεχίζει τις δράσεις εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, συνεργαζόμενη με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», στα πλαίσια του προγράμματος κοινωνικής δράσης της ομάδας, «PAOK action».
Στόχος της συνεργασίας είναι η συνδρομή του ΠΑΟΚ στην αναγνώριση και ενίσχυση του έργου που επιτελεί πανελλαδικά «Το Χαμόγελο του Παιδιού» καθώς και η παρότρυνση των χιλιάδων φιλάθλων του, να συμμετέχουν και αυτοί.
«Το Χαμόγελο του Παιδιού» σήμερα διαδραματίζει καθοριστικό ρόλο στην κάλυψη των τεράστιων και πολύπλευρων αναγκών των παιδιών στην χώρα μας. Παιδιά κακοποιημένα, παιδιά εγκαταλελειμμένα, παιδιά με προβλήματα υγείας, παιδιά κάτω από το όριο της φτώχιας, παιδιά θύματα εξαφάνισης, εκατοντάδες χιλιάδες παιδιά καθημερινά καλύπτονται άμεσα και αποτελεσματικά μέσα από το δίκτυο δράσεων και υπηρεσιών.
«Το Χαμόγελο του Παιδιού» για να συνεχίσει χρειάζεται σήμερα πάρα ποτέ τη βοήθεια όλων μας! Γιατί δεν εξαρτάται από μεγάλους ευεργέτες ... οι ευεργέτες του είμαστε εμείς!
Η συνεργασία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» θα προβάλλεται μέσω ειδικού banner στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ, ενώ παράλληλα Newsletter θα αποστέλλονται για την ενημέρωση των φιλάθλων για τα νέα και τις ανάγκες του οργανισμού.
Επίσης, στον χώρο διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας μέχρι και τις 20 Ιουλίου, θα γίνει αναλυτική ενημέρωση από εθελοντές του οργανισμού για τις δράσεις αλλά και τις ανάγκες που έχει σήμερα «Το Χαμόγελο του Παιδιού».
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα συνεχίσει να στηρίζει «Το Χαμόγελο του Παιδιού» μέσω σειράς ενεργειών, όπως επισκέψεις και ενέργειες υποστήριξης των ποδοσφαιριστών, καθ' όλη τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου 2011-2012.
Για να ενισχύσετε το "Χαμόγελο Του Παιδιού" επιλέξτε έναν από τους παρακάτω τρόπους:
1. Καλέστε στο 901 11 15 15 15 μόνο από σταθερό τηλέφωνο ΟΤΕ (χρέωση 3,67€/κλήση)
2. Καλέστε στο 14545 από σταθερό και κινητό (χρέωση 2,28 €/κλήση - χρέωση 2,46€/κλήση)
3. Στείλτε μήνυμα στο 54020 κενό ή με τη λέξη ΧΑΜΟΓΕΛΟ ή XAMOGELO (χρέωση 2,46€ / sms)

2-Λύση της συνεργασίας με τον Θόδωρο Σαββίδη

Η ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. και τα Τμήματα Υποδομής και Ανάπτυξης ανακοινώνουν το τέλος της συνεργασίας τους με τον κ. Θόδωρο Σαββίδη στον οποίο και εύχονται καλή επιτυχία στη συνέχεια της σταδιοδρομίας του.

3-Νέος προπονητής της ομάδας ο κ. Laszlo Boloni

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την συμφωνία της με τον Laszlo Boloni, ο οποίος θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία  της ομάδας για τα επόμενα δύο χρόνια.
Παράλληλα, επήλθε συμφωνία και με τον κ. Joaquim Jose Correia Rolao Preto, ο οποίος θα ενταχθεί στο προπονητικό τιμ της ομάδας, ως βοηθός του κ. Boloni.
ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο LASZLO BOLONI
Ο κ. Boloni γεννήθηκε στις 11 Μαρτίου 1953 στην πόλη Targu Mures και ως ποδοσφαιριστής κατέκτησε τον τίτλο του πρωταθλητή Ευρώπης το 1986 με την Στεάουα Βουκουρεστίου, ενώ με τη φανέλα της εθνικής Ρουμανίας μετρά 108 εμφανίσεις και 25 γκολ.
Ως προπονητής ξεκίνησε να εργάζεται το 1994 στον πάγκο της γαλλικής Νανσί, όπου παρέμεινε έως το 2000, όταν και ανέλαβε για ένα χρόνο την εθνική ομάδα της Ρουμανίας. Συνέχισε στην Πορτογαλία (2001-2003) και στον πάγκο της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, με την οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα.
Επέστρεψε για μια την τριετία 2003-2006 στη Γαλλία και εργάστηκε στη Ρεν, ενώ μετά από ένα σύντομο πέρασμα από την Μονακό, πήγε για ένα χρόνο στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα πριν αναλάβει την Σταντάρ Λιέγης με την οποία την  σεζόν 2008-2009 κατέκτησε το πρωτάθλημα Βελγίου. Τον Φεβρουάριο του 2010 ανέλαβε την Αλ Γουάντα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων και τελευταίος σταθμός της καριέρας του ήταν η Λανς.

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ