- ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

Ο πρώτος είναι διεθνής αμυντικός από ομάδα του κέντρου κι ο δεύτερος νεαρός μέσος ομάδας της Θεσσαλονίκης. Μάλιστα οι δυο τους ήταν παλιότερα συμπαίκτες… Τουλάχιστον ακόμη δέκα ποδοσφαιριστές ομάδων της Σούπερ Λίγκας και της Football League, φέρονται αναμεμειγμένοι σε ίδιου τύπου παράνομες ενέργειες.
Ακόμη εμπλέκονται δύο μεγαλοπαράγοντες του ποδοσφαίρου, ένας πρόεδρος μεγάλης ΠΑΕ και ο άλλος πρώην πρόεδρος διοργανώτριας αρχής. Και οι δύο κατηγορούνται για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση και δωροδοκία κατ' εξακολούθηση!
Επίσης, μπλεγμένος είναι κι ένας Ελληνας διεθνής μπασκετμπολίστας που φέρεται να συνομιλεί με παράγοντα ποδοσφαιρικής επαρχιακής ομάδας και να συζητούν για το ντόπινγκ!
Ο αθλητής φέρεται να αναζητά φάρμακα ντόπινγκ για να βελτιώσει την αγωνιστική του κατάσταση ενώ ο παράγοντας φέρεται να απαντά με χιουμοριστικό τρόπο πως «εσείς, τα παίρνετε και παίζετε καλά, ενώ οι δικοί μου σκάνε μετά το πρώτο ημίχρονο»!!!
Πέραν των δύο μεγαλοπαραγόντων, οι πληροφορίες θέλουν τις αρχές να είναι έτοιμες να συλλάβουν σήμερα έναν ακόμη παράγοντα ΠAE Super League της περιφέρειας, έναν μεγαλοδικηγόρο-πρώην παράγοντα, έναν ακόμη προπονητή-πρώην ποδοσφαιριστή και ίσως έναν διαιτητή που φέρεται να εμπλέκεται λόγω του ότι ήταν αυτός που σφύριξε το ντέρμπι για το οποίο γίνεται λόγος στις καταγραφείσες συνομιλίες.
Σε όλα αυτά πρέπει να προστεθεί και η περίπτωση του Γιώργου Δαλούκα, η εκβίαση και οι απειλές κατά του οποίου έχουν προστεθεί στην ογκοδέστατη δικογραφία των 10.000 σελίδων και των 85 CD με συνομιλίες και αναμένεται να είναι και ανάμεσα στις κατηγορίες που θα ασκηθούν.

http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10770&subid=2&pubid=128692487

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ