γραφουν - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011

γραφουν

Σε Καρπενήσι και Αυστρία η προετοιμασία του Αρη

Στις 27 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συγκέντρωση των παικτών του Αρη για τη νέα αγωνιστική περίοδο.
Στις 28 και 29 Ιουνίου θα περάσουν από τις απαραίτητες αιματολογικές και εργομετρικές εξετάσεις, ενώ στις 29 Ιουνίου ημέρα Τετάρτη θα πραγματοποιηθεί η πρώτη επίσημη προπόνηση της ομάδας στο Κλ. Βικελίδης, με ανοικτές τις πόρτες για τον κόσμο. Η ομάδα θα πραγματοποιήσει το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας της στην Θεσσαλονίκη, στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρυσίου μέχρι και τις 7 Ιουλίου.
Στις 8 Ιουλίου η αποστολή της ομάδας θα αναχωρήσει για το Καρπενήσι όπου μέχρι και τις 22 του μήνα θα πραγματοποιηθεί το δεύτερο μέρος της προετοιμασίας. Η αποστολή θα διαμείνει στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του ΜΟΝΤΑΝΑ HOTEL SPA και θα προπονείται στο Αθλητικό κέντρο του Καρπενησίου.
Στο διάστημα της παρουσίας του στο Καρπενήσι ο Αρης θα αγωνιστεί σε τρία φιλικά παιχνίδια που θα ανακοινωθούν τις επόμενες μέρες. Η αποστολή θα επιστρέψει στην Θεσσαλονίκη στις 22 Ιουλίου.
Στις 25 Ιουλίου η αποστολή του Αρη θα αναχωρήσει για το Ζέεφελντ της Αυστρίας, όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 7 Αυγούστου. Η αποστολή θα διαμείνει στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του AlpenMedHotel Lamm και θα προπονείται σε ένα από τα καλύτερα αθλητικά κέντρα της Ευρώπης, στο Ζέεφελντ. Κατά την διάρκεια της παραμονής στην Αυστρία θα πραγματοποιηθούν τρία φιλικά παιχνίδια με αντιπάλους που θα ανακοινωθούν τις επόμενες μέρες.
Η αποστολή θα επιστρέψει στην Θεσσαλονίκη στις 7 Αυγούστου και- εφόσον οριστικοποιηθεί η συμφωνία- θα αναχωρήσει (μετά από ένα διήμερο ρεπό) για να πάρει μέρος σε τουρνουά στο εξωτερικό. Θα ακολουθήσουν 2 φιλικά παιχνίδια στην Θεσσαλονίκη, το 1 εκτός απροόπτου στις 17 Αυγούστου και το δεύτερο στις 21 Αυγούστου με τους αντιπάλους να ανακοινώνονται όταν θα ολοκληρωθουν και τυπικά οι συμφωνίες.

ΟΛΟ http://contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/Aris/327222.html

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ