ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΤΟ Δ.Σ ΤΗΣ ΠΑΕ ΠΑΟΚ - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΤΟ Δ.Σ ΤΗΣ ΠΑΕ ΠΑΟΚ

του Χάρη Στόικου

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗΜΒΡΙΑ

Η προοπτική η ομάδα να ξεκινήσει προπονήσεις στο αθλητικό κέντρο του ΠΑΟΚ, απασχόλησε το ΔΣ της ΠΑΕ. Αυτοψία του Θόδωρου Ζαγοράκη και των υπολοίπων μελών στις εγκαταστάσεις.

Ενα αγωνιστικό ζήτημα ήταν αυτό που κυρίως απασχόλησε την συζήτηση του Θοδωρου Ζαγοράκη και των υπολοίπων μελών του ΔΣ, στο συμβούλιο που ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα στα γραφεία της Τούμπας.

Μια οικονομική διαφορά που υπάρχει με την οικογένεια Λόλα για την χρήση των εγκαταστάσεων της Σουρωτής, οδήγησε τον πρόεδρο της ΠΑΕ και τους συνεργάτες του να εξετάσουν την προοπτική χρήσης από τώρα του αθλητικού κέντρου της Νέας Μεσημβρίας.

ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΕ Ο ΜΠΑΝΕ

Σε ό,τι έχει να κάνει με τον διπλό ρόλο του Μπάνε Πρέλεβιτς σε ΠΑΕ και ΚΑΕ, το θέμα δεν συζητήθηκε καν, ωστόσο, από την στιγμή που ο "τίγρης" δηλώνει πως μπορεί να ανταποκριθεί στα διπλά καθήκοντά του και ο πρόεδρος της ΠΑΕ δεν δείχνει αρνητικός, το πιθανότερο σενάριο είναι ο Πρέλεβιτς να είναι πρόεδρος στην ΚΑΕ και αντιπρόεδρος στην ΠΑΕ. Οριστική, πάντως, εξέλιξη στο θέμα αναμένεται σε επόμενο συμβούλιο.


ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ Β.ΦΛΩΡΙΔΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ
Τέλος, ο Θόδωρος Ζαγοράκης ενημέρωσε τα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ σχετικά με τις πληροφορίες που έχει για το επενδυτικό ενδιαφέρον των Φλωρίδη-Σαχπατζίδη. Ως διοίκηση Πρωτοδικείου, βέβαια, η τωρινή της ΠΑΕ δεν μπορεί παρά να περιμένει τις εξελίξεις, αν δηλαδή τα χρήματα που θέλουν να επενδύσουν οι υποψήφιοι επενδυτές μπουν στην ΑΜΚ που είναι ανοιχτή ως τις 28 Ιουνίου και το πιθανότερο είναι να πάρει παράταση για ακόμη ένα μήνα

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ