- ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

articles.jpgΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΙΣΗΣΑ…ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΣΗΣΑΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΥ!!!
Αυτοί οι στίχοι ενός παλιού τραγουδιού του συγκροτήματος Τρύπες, εκφράζουν σε απόλυτο βαθμό αυτό που αισθάνεται και βιώνει ο κάθε οπαδός και φίλαθλος του Ηρακλή τις τελευταίες μέρες. Μια εκκωφαντική σιωπή σκέπασε τη Θεσσαλονίκη, κανείς δεν άκουσε τίποτε, άλλωστε πρόκειται για καφενειακές συζητήσεις.
Οι παντελονάτοι ραδιοφωνικοί παραγωγοί σιώπησαν, οι ρεπόρτερ του Ηρακλή έχουν αλλά να ασχοληθούν και δε μπορούν να δίνουν βάση σε «διαρροές» ακόμα και η ΠΑΕ Ηρακλής  δεν βρήκε κάτι να πει. Ίσως τελικά να ζούμε σε ένα παράλληλο σύμπαν, ίσως να μην είμαστε φτιαγμένοι από το ίδιο υλικό, ίσως τελικά εμείς να είμαστε οι βλάκες και εσείς οι έξυπνοι.
Ο άνθρωπος στον οποίο στηρίχτηκε για να σώσει την ομάδα ο Γιάννης Τάκης κάνοντας δημόσιες παρακλήσεις, είναι αυτός που ενεργούσε υπόγεια εναντίων του Ηρακλή.Ο άνθρωπος για τη φυγή του οποίου κατηγορήθηκε και συνεχίζει να κατηγορείται το οπαδικό κίνημα του Ηρακλή (δεν έχει σημασία αν η Αυτόνομη Θύρα 10 δεν υπήρχε τότε, άλλωστε θεωρούμε τους εαυτούς μας συνεχιστές του έργου που άφησαν οι προγενέστεροι και στα δικά τους χνάρια βαδίζουμε) από μερίδα του κόσμου, είναι αυτός που μαζί με τη Λάρισα και τη Τρίπολη έσκαβαν το λάκκο της ομάδας.Ο άνθρωπος για τον οποίο ραδιοφωνικοί παραγωγοί έχουν χύσει τόνους σάλιου γλύφοντας τον, είναι αυτός ο οποίος πρόδωσε με τον χειρότερο τρόπο την ομάδα στην οποία διατέλεσε πρόεδρος.Αυτός είναι λοιπόν ο Ευάγγελος Μυτιληναίος, ένας εφιάλτης του Ηρακλή και αυτή είναι η θέση του στην ιστορία του συλλόγου.Βέβαια μαζί με αυτόν στην ίδια μοίρα μπαίνουν και όλοι αυτοί που ακόμα και σήμερα τον καλύπτουν και φοβούνται να αναφέρουν το όνομα του. Μικρά ανθρωπάκια, δούλοι του χρήματος και των ανθρώπων οι οποίοι το διαχειρίζονται, κάθε μέρα που περνά γίνεστε όλο και πιο αντιπαθής στον κόσμο αυτού του συλλόγου. Σε όλους τους υπόλοιπους οι οποίοι ακούγονται στις συνομιλίες να σκάβουν τον λάκκο του Ηρακλή, όπως ο πεντακάθαρος ¨κύριος¨ Ζαγοράκης, δεν θα αναφερθούμε γιατί πολύ απλά ξέραμε, ξέρουμε και για πάντα θα είμαστε σίγουροι ότι η θέση τους ήταν, είναι και θα είναι νομοτελειακά απέναντι στον Ηρακλή και ποτέ δίπλα του. Ελπίζουμε αυτά τα γεγονότα να αποτελέσουν παράδειγμα για τις μελλοντικές διοικήσεις του Ηρακλή και να μη ξεχνούν τόσο εύκολα, όσο εύκολα ξέχασαν τον υποβιβασμό έπειτα από καταγγελία του παοκ το 1980!!!
Τέλος θα θέλαμε να απευθυνθούμε σε όλους τους οπαδούς και φίλους του Ηρακλή και να τους πούμε ότι όποιο και να είναι το αποτέλεσμα της αυριανής ψηφοφορίας, σε οποία κατηγορία και αν αγωνιστεί η  ομάδα με τον ημίθεο στο στήθος εμείς θα είμαστε εκεί και κάθε Κυριακή θα στήνουμε ένα ξέφρενο πάρτι, γιατί αυτός είναι ο λόγος που γίναμε Ηρακλής και ίσως για λίγο να τον λησμονήσαμε. Θα είμαστε εκεί και θα μαχόμαστε καθημερινά μέχρι το όνειρο ενός δυνατού και αυτόνομου Ηρακλή να γίνει πραγματικότητα!

Γιατί στο δικό μας παράλληλο σύμπαν, στη δική μας πραγματικότητα, στον δικό μας κόσμο η είδηση ότι ο πρώην; μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ηρακλής, ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ, εξαγόρασε παίκτες της ομάδας έτσι ώστε να δηλώσουν στην Ε.Π.Ο. ότι είναι απλήρωτοι προκειμένου να μην αδειοδοτηθεί η ομάδα θα έπρεπε να είχε προκαλέσει σάλο.

ΥΓ: Αν και δεν το συνηθίζουμε θα θέλαμε να απευθυνθούμε σε κάποιους συμπολίτες οι οποίοι το τελευταίο διάστημα έχουν ξεκινήσει μια ρητορική περί καθαρών συλλόγων και άλλων τέτοιων ιστοριών. Αγαπητοί συμπολίτες αν αυτά τα οποία λέτε και γράφετε σε ραδιόφωνα, σε διαδικτυακούς ιστοτόπους και μπλόγκ είναι μια εξέλιξη της προπαγάνδας με την οποία επιβιώνετε τα τελευταία 20 χρόνια έχει καλώς. Εάν όμως τα πιστεύετε, τότε πραγματικά σας λυπόμαστε γιατί δικαιώνετε τον Αϊνστάιν και τη θεωρεία του περί βλακείας. Το επαγγελματικό ποδόσφαιρο είναι έτσι δομημένο ώστε καμιά ¨καθαρή¨ και ¨περήφανη¨ ΠΑΕ να μη μπορεί να επιβιώσει. Το ίδιο το σύστημα εξωθεί άλλοτε σε συμβιβασμούς και άλλοτε σε έκνομες πράξεις αλλιώς αποβάλει. Χρέος και καθήκον των οπαδών και φιλάθλων της οποιασδήποτε ομάδας είναι να παραμένουν αυτοί αμόλυντοι από τέτοιου είδους αλισβερίσια, γιατί στην ουσία ο σύλλογος δεν είναι οι πέντε – δέκα που διοικούν αλλά οι χιλιάδες που ακολουθούν. Γι’ αυτό κοιτάξτε τα του οίκου σας και αφήστε μας εμάς να βρούμε το δρόμο μας!

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ