για τον Ευτύχη ρε γαμώτο... - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011

για τον Ευτύχη ρε γαμώτο...


Κέλι Μπρουκ εναντίον Κέιτ Απτον. Δύο εκρηκτικές παρουσίες που ξεχωρίζουν λόγω...των προσόντων τους, τα οποία μπορεί να μην είναι φυσικά, προκαλούν ωστόσο εμφράγματα.
Ποια όμως θα κερδίσει με ...διαφορά στήθους; Ο υπέρ πάντων αγώνας που κάποια από τις δύο κυρίες θα κερδίσει με ...διαφορά στήθους για λόγους προφανείς.
H Κέιτ Απτον, η οποία έχει χαρακτηριστεί ως η ξανθιά Σίντι Κρώφορντ λόγω της σέξι ελίτσας πάνω από τα χείλη της, στα 19 της χρόνια έχει ήδη γίνει εξώφυλλο στο Sports Illustrated, γεγονός που αποτελεί εισιτήριο για μία μεγάλη καριέρα στο modeling.
Οταν κυκλοφόρησε στο Youtube ένα βίντεο στο οποίο η Κέιτ εμφανιζόταν να χορεύει σε έναν αγώνα των Dodgers στο Λος Άντζελες, η ξανθιά καλλονή από το Μίσιγκαν έγινε το πιο περιζήτητο πρόσωπο στο Χόλιγουντ.
Η Κέλι Μπρουκ μπορεί να είναι 13 χρόνια μεγαλύτερη από την Κέιτ Απτον όμως τα προσόντα της δεν περνούν ποτέ απαρατήρητα.
Φωτογραφήθηκε γυμνή για το περιοδικό Playboy έναντι του ποσού των 500.000 δολαρίων και απέδειξε ότι μπορεί ο νέος - Κέιτ Απτον - να είναι ωραία όμως ο παλιός - η ίδια - είναι πάντα αλλιώς.
ΠΗΓΗ: Realnews
Πηγή: http://bit.ly/iV9eo

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ