http://www.iraklakias.com/?p=7357 - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

http://www.iraklakias.com/?p=7357

Άκρα του τάφου σιωπή…


Σαν να θεωρούν ήδη νεκρό τον Ηρακλή κάνουν ορισμένοι...
Το λέμε συνεχώς εδώ στον Ηρακλάκια αλλά δε βλέπουμε αντιδράσεις, δε βλέπουμε να αλλάζει το κλίμα στον Ηρακλή. Τα πάντα δείχνουν ένα συμβιβασμό με τον υποβιβασμό του Γηραιού στη Football League.
Ο Ηρακλής βρίσκεται στο επίκεντρο ενός βρώμικου σχεδίου που ως σκοπό έχει την εξόντωσή του.

 Η ισονομία έχει κάνει φτερά εδώ και καιρό στο ελληνικό ποδόσφαιρο και για ακόμη μια φορά το θύμα είναι η αγαπημένη μας ομάδα που και πάλι αδικείται με τον πιο προκλητικό τρόπο.
Πέρυσι η αντίδραση του κυανόλευκου λαού ήταν, κατά τη γνώμη μας, εντυπωσιακότερη. Κάθε μέρα στη Θεσσαλονίκη όλοι μιλούσαν για τον Ηρακλή και τον κόσμο του. Ο λαός έβγαινε συνεχώς στους δρόμους, είχε κλείσει τα Μάλγαρα, τα Τέμπη, ενώ είχε φθάσει και μέχρι την Αθήνα πραγματοποιώντας εντυπωσιακή πορεία. Παράλληλα είχαν γίνει παρεμβάσεις σε ραδιοφωνικές και τηλεοπτικές εκπομπές με αποκορύφωμα αυτή του Λάκη Λαζόπουλου στον Alpha.
Φέτος τι; Και πάλι έγιναν πορείες αλλά πολύ λιγότερες σε σχέση με πέρυσι. Το σύνθημα «η πόλη θα καεί τον Ηρακλή αν ρίξετε στη Β’ Εθνική» έμεινε απλά στα λόγια. Και για να ξεκαθαρίσουμε: Δε θέλαμε ούτε θέλουμε να καεί η Θεσσαλονίκη. Η πόλη και οι δημότες της δε φταίνε σε τίποτα. Μήτε τα σπίτια τους μήτε τα μαγαζιά τους. Προφανώς και το σύνθημα ήταν και είναι μεταφορικό, προειδοποιώντας για μαζική αντίδραση των Ηρακληδέων σε περίπτωση υποβιβασμού, χωρίς ακραίες καταστάσεις και έκτροπα. Ωστώσο, ούτε αυτό είδαμε.
Είναι δυνατόν να υπάρχει τέτοια σιωπή, τέτοια ησυχία στις τάξεις των κυανόλευκων; Η αυριανή κίνηση με την τρίωρη εκπομπή στην ΕΡΑ είναι θετική όπως επίσης και η προσφυγή στο CAS. Αλλά πόσες φορές πρέπει να το πούμε, ότι το μόνο που φοβούνται εκεί κάτω είναι η δυναμική του λαού του Ηρακλή;
Μονάχα ο λαός μπορεί να φέρει τη δικαίωση στο Γηραιό!
Ελπίζουμε στο αμέσως επόμενο διάστημα να οργανωθούν μαζικότατες συγκεντρώσεις και πορείες των φιλάθλων μας. Το επιβάλει η ιστορία μας και η αγάπη που έχουμε για αυτόν τον πολύπαθο σύλλογο.
ΔΕ ΖΗΤΑΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΛΥΠΗΘΟΥΝΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΣΕΒΑΣΤΟΥΝ
ΕΠΕΛΕΞΑΝ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ – ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ
ΧΙΛΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΗΡΑΚΛΗΣ

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ