Νίκη με 3-1 επί του Παναιτωλικού - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Παρασκευή 22 Ιουλίου 2011

Νίκη με 3-1 επί του Παναιτωλικού

Ο ΑΡΗΣ ολοκλήρωσε με νίκη τους φιλικούς αγώνες προετοιμασίας στο Καρπενήσι καθώς επικράτησε με 3-1 του Παναιτωλικού.

Στο πρώτο ημίχρονο ο ρυθμός του αγώνα ήταν σε υψηλά επίπεδα με τις δύο ομάδες να παίζουν ωραίο ποδόσφαιρο και να δημιουργούν αρκετές ευκαιρίες. Μόλις στο 7΄ο Νέρι Καστίγιο άνοιξε το σκορ με ωραίο πλασέ και μετά από όμορφη ασίστ του Τσέζαρεκ.
Ο ΑΡΗΣ είχε και άλλες ευκαιρίες για να πετύχει γκολ, αλλά ο Παναιτωλικός ισοφάρισε με πέναλτι στο 26 που εκτέλεσε ο Ρότσα.

Ο ΑΡΗΣ θα μπορούσε να πάρει το προβάδισμα στο 43, αλλά το σουτ του Σολτάνι απομακρύνθηκε από το κάθετο δοκάρι του Τζενάμο. Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός έπεσε λόγω των πολλών αλλαγών, αλλά στο τέλος ο ΑΡΗΣ κατάφερε να πάρει τη νίκη με τον Αγγελούδη να σκοράρει στο 84 με δυνατό σουτ ενώ δύο λεπτά o Γιαννιώτας κέρδισε πέναλτι που μετέτρεψε σε γκολ ο Τόχα για το τελικό 3-1.
Στο παιχνίδι δεν αγωνίστηκε ο Μιχάλης Σηφάκης που λόγω του τραυματισμού του στο χέρι πήρε μία ημέρα άδεια παραπάνω. Η αποστολή της ομάδας επιστρέφει αύριο το απόγευμα στην Θεσσαλονίκη. Οι παίκτες θα έχουν ρεπό αύριο και το Σάββατο κι θα επιστρέψουν στις προπονήσεις το απόγευμα της Κυριακής.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΡΗΣ: Βελλίδης (88’ Καράδαης), Βανγκέλι (56’ Κασναφέρης), Μίσελ (78’ Αγτζίδης), Λαζαρίδης (67’ Παπαζαχαρίας), Κοτσώνης (46’ Γιαννίτσης), Φατί (77’ Αγγελούδης) , Νέτο (58’ Σακάτα), Καστίγιο (78’ Γιαννιώτας) , Καπετάνος (46΄Τόχα ), Σολτάνι (63’ Κανούλας), Τσέζαρεκ (63’ Οικονομόπουλος).
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Τζενάμο (46’ Μπαμπανιώτης), Ρότσα (74’ Κούσης), Γκόλιας (63’ Σαμαράς), Αναστασιάδης ( 46’ Κουτρομάνος), Γούσας, Μουμίν(46’ Δέντσας), Θεοδωρίδης(46’ Σαραγόθα), Μπουμάλ (69’ Μεταξούλης), Καμαρά (46’ Καραμαλίκης), Παλαιολόγος (46’ Πασάς), Εντζεγκουέλε (85’Αναστασιάδης).

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ