Εκτός πλάνου Κουτσιανικούλης, Γεωργίου και Σακελλαρίου - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011

Εκτός πλάνου Κουτσιανικούλης, Γεωργίου και Σακελλαρίου

Εκτός των αγωνιστικών πλάνων του Λάζλο Μπόλονι για την νέα χρονιά ενημερώθηκαν ότι είναι ο Βασίλης Κουτσιανικούλης, ο Λευτέρης Σακελλαρίου και ο Βαγγέλης Γεωργίου, από τον Παντελή Κωνσταντινίδη.
Εδώ και μέρες οι τρεις προαναφερόμενοι παίκτες έχουν πάρει το μήνυμα από τον τεχνικό διευθυντή, ότι δεν είναι στα σχέδια του Μπόλονι για την νέα χρονιά και καλό θα ήταν εάν βρεθεί ομάδα να πάνε δανεικοί. Σήμερα, Πέμπτη (30/6), η συζήτηση του Κωνσταντινίδη με τους τρεις ποδοσφαιριστές επαναλήφθηκε, κανέναν από τους τρεις, βέβαια, δεν χαροποίησε η προοπτική του δανεισμού τους σε άλλη ομάδα, αλλά διαφάνηκε ότι μπροστά στο ενδεχόμενο της αγωνιστικής απραξίας, ίσως καμφθούν οι αντιστάσεις τους και αποφασίσουν να φύγουν δανεικοί.

Για τον Κουτσιανικούλη ο Εργοτέλης έχει εκφράσει έντονο ενδιαφέρον, αλλά και για τους Σακελλαρίου, Γεωργίου υπάρχουν διαθέσιμες ομάδες. Εξαρτάται από τους ίδιους τους παίκτες, όμως, εάν τελικά αποδεχτούν τον δανεισμό σε κάποια ομάδα. Μέχρι τώρα, πάντως, όπως είναι φυσικό, δεν καλοβλέπουν αυτό το ενδεχόμενο. Και οι τρεις παίζουν στην αριστερή πτέρυγα, αλλά τους έχει καταστήσει σαφές ο Κωνσταντινίδης πως δεν συμπεριλαμβάνονται στα σχέδια του Μπόλονι.
Κατά τα άλλα, ο Γκαρσία αναμένεται απόψε στη Θεσσαλονίκη, ενώ ο Βιτόλο περιμένει να χειρουργηθεί ο πατέρας του στην Ισπανία, κάτι που σημαίνει ότι είναι πιθανή η ενσωμάτωσή του με την ομάδα κατευθείαν στην Ολλανδία, για την οποία η αποστολή του ΠΑΟΚ αναχωρεί την ερχόμενη Δευτέρα (4/7).

Οι απόλυτες προτεραιότητες του ΠΑΟΚ στα μεταγραφικά είναι η απόκτηση σε πρώτη φάση ενός στόπερ (έμειναν στο ρόστερ μόνο οι Μαλεζάς, Κοντρέρας και ο υπό αποδέσμευση Σαβίνι) και ενός σέντερ φορ (έμειναν μόνο οι Αθανασιάδης, Παπάζογλου).
http://contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/PAOK/331395.html

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ