ΠΑΝΤΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Δευτέρα 11 Ιουλίου 2011

ΠΑΝΤΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ


ΧΑΡΗΣ ΣΤΟ'Ι'ΚΟΣ

Αγαπητοί αναγνώστες του blog καλησπέρα σας.

Με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις στον ΠΑΟΚ μπήκα στη διαδικασία να γράψω αυτό το άρθρο. Με έχει κουράσει το γεγονός ότι όλα μας φταίνε και πως κάθε καλοκαίρι πρέπει κάποιος να φταίει για όλα και στο τέλος να φεύγει.
Παρακολουθώ τον ΠΑΟΚ από το 1995 ενεργά και δημοσιογραφικά από το 2003.Μέχρι και σήμερα που μιλάμε δεν θυμάμαι τον εαυτό μου να κάθετε καλοκαίρι και να βλέπει την επόμενη μέρα στον ΠΑΟΚ χωρίς κάποιος να φταίει για τα όσα συμβαίνουν στον αέρα αυτής της πόλης.Και φυσικά σε όλα όσα γίνονται πρωταγωνιστούν δύο ''ομάδες'' οι συνδεσμίτες και ο Α.Σ.
 Οι συνδεσμίτες απαιτούν λες και ο ΠΑΟΚ είναι ιδιοκτησία τους και ο Α.Σ εκτελεί τις εντολές ως ''μαμά του συλλόγου''.Να μπω στη διαδικασία να θυμηθώ πρόσωπα που πλήρωσαν  το τίμιμα από ακόμα παλαιότερα δηλαδή και εποχές που ο ΠΑΟΚ πήγαινε καλύτερα δεν θα μου φτάσουν ούτε 15 άρθρα για να γράψω το ποιοί τα άκουσαν και γιατί φύγανε.Θα μπω στη διαδικασία να μιλήσω για άτομα που φύγανε ή μείνανε και τα άκουσαν έτσι γιατί κάποιος έπρεπε να φταίει για όλα(κάποιοι δικαιολογημένα τα ακούσανε) τα τελευταία χρόνια που τις τύχες τις ομάδας ανέλαβε ο Ζαγοράκης και οι συνεργάτες του.Στην αρχή της θητείας του ο Ζαγοράκης μόλις κάποιος έβγαινε να του κάνει κριτική στο οτιδήποτε έπεφταν όλοι να τον φάνε σαν ασπίδα προς το πρόσωπο του Ζαγοράκη.
Οι  σύνδεσμοι έβγαζαν ανακοινώσεις του τύπου '' όποιος τα βάζει με τον Ζαγοράκη θα μας βρει μπροστά του '' και άλλα τέτοια παρόμοια.
Πάντα όταν ένας άνθρωπος έχει πολύ ισχυρή προσωπικότητα έχεις φανατικούς οπαδούς και ορκισμένους εχθρούς.Στην περίπτωση Ζαγοράκη η επιστήμη του λαού του ΠΑΟΚ σήκωσε τα χέρια ψηλά.Για πρώτη φορά στην ζωή μου όσο ασχολούμαι με τον ΠΑΟΚ είδα έναν άνθρωπο κοινής αποδοχής και έπεσα από τα σύννεφα. Λέω σε έναν φίλο μου ''δεν πιστεύω πως θα κρατήσει πολύ αυτό το πολύ 1 με 2 χρόνια'' και μου λέει μπα δεν βλέπω να αλλάζει ποτέ. Φυσικά του έβαλα στοίχημα για αυτό και φυσικά δικαιώθηκα.
Πριν καν συμπληρώσει μήνα στην θητεία του ακούγονται οι πρώτες κραυγές.Λέω ωχ ξεκίνησε το κίνημα των εχθρών.
Τότε έρχετε ένας φίλος μου Αρειανός και μου λέει βάζουμε στοίχημα πως μέσα σε τρία χρόνια θα βρίσουν τον Ζαγοράκη και θα ακουστεί μέσα στο γήπεδο?
και του απαντάω εντελώς αυθόρμητα όχι γιατί μάλλον έχεις δίκιο.Από το προηγούμενο καλοκαίρι ο πόλεμος είχε πλέον ξεκινήσει για τα καλά με κόσμο πλέον να το πληρώνει  ακριβά.
Όπως για παράδειγμα ο κ.Βιολίδης που εντελώς ξαφνικά δεν είναι αρεστός στους συνδεσμίτες και μετά από λίγο καιρό είπε γεια σας στον κόσμο.Φυσικά όλη η σεζόν που μας πέρασε είχε μόνιμα κάποιον να τα ακούει και αυτός δεν είναι άλλος από τον Πρόεδρο της ομάδας ο οποίος είναι αλήθεια πως έκανε πολλά λάθη και το ξέρει και ο ίδιος.Τελικά μετά από 4 χρόνια  θητείας της διοίκησης Ζαγοράκη τα πράγματα φαίνεται να έχουν αλλάξει και  η άποψη κάποιων για τον Ζαγοράκη έχει αλλάξει 100%.
Πλέον ο Ζαγοράκης για αρκετούς δείχνει περιττός και θεωρώ πως δεν έχει πολλά ψωμιά στον ΠΑΟΚ όσο κι αν αυτό δεν φαίνεται σε πολλούς και δεν ειπώθηκε επίσημα από κάποια χείλη. Ίσως να γίνετε αυτό γιατί φέτος κόβονται τα χατίρια σε κάποιους ή ίσως γιατί πλέον το πήρε ζεστά το θέμα κάποιος να επενδύση στον ΠΑΟΚ έτσι ώστε να μην έχει πρόβλημα η ομάδα και φυσικά να μείνει στο ίδιο επίπεδο.
Φυσικά στην δεύτερη περίπτωση αν κάνει κινήσεις να βάλει στον ΠΑΟΚ επενδυτές χωρίς να υπολογίσει τον Α.Σ τότε τον λάκκο θα του τον σκάψουνε πριν πει κιχ. Οπότε επειδή μάλλον αυτό που συμβαίνει είναι το ότι βάζει κάποιον στην ΠΑΕ χώρις να ευνοείται ο Α.Σ τότε δεν πρέπει να ψάξουμε και πολύ να δούμε ποιος έχει δημιουργήσει όλο το κλίμα. Και αν δεν μπει ασπίδα από κάποιον να τον προστατέψει τότε λυπάμαι αλλά τον χαιρετάμε. Αυτό τουλάχιστον δείχνει η ιστορία από παλιά.Ποιος ξέρει θα δούμε..

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ