παοκ ρεπορταζ νεα και αλλααγή εδρας με βαλερέγκα! - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Παρασκευή 22 Ιουλίου 2011

παοκ ρεπορταζ νεα και αλλααγή εδρας με βαλερέγκα!

Φιλικό με Πιερικό

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι την Παρασκευή 22.7.2011 και ώρα 20:00 θα διεξαχθεί φιλικός αγώνας εναντίον του Πιερικού. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για όλους τους φιλάθλους.

Ο Costin Lazar παίκτης του ΠΑΟΚ

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι ο 30χρονος διεθνής Ρουμάνος μέσος, Costin Lazar, υπέγραψε συμβόλαιο 3 ετών. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας θα παρουσιαστεί αύριο στις 17.30 στη μικτή ζώνη του γηπέδου της Τούμπας

Τα νέα της προπόνησης (21.07.2011)

Ασκήσεις τακτικής περιελάμβανε το πρόγραμμα της σημερινής προπόνησης στο οποίο συμμετείχε κανονικά κι ο Pablo Garcia. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Vladan Ivic και Σωτήρης Μπαλάφας, ενώ πρόγραμμα αποθεραπείας ακολούθησαν οι Δημήτρης Σαλπιγγίδης και Γιώργος Φωτάκης.
Η ομάδα θα αντιμετωπίσει αύριο στις 20.00 τον Πιερικό σε φιλική αναμέτρηση που θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο της Τούμπας, ενώ η επόμενη προπόνηση έχει οριστεί για το απόγευμα της Κυριακής στις εγκαταστάσεις της Σουρωτής.

Με την Valerenga Fotball στο Οσλο

Η Valerenga Fotball θα είναι η αντίπαλος του ΠΑΟΚ στον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League για την περίοδο 2011-2012. Υστερα από σχετικό αίτημα της νορβηγικής ομάδας προς την UEFA το οποίο και αποδέχθηκε ο ΠΑΟΚ, ο πρώτος αγώνας θα διεξαχθεί την Πέμπτη 28 Ιουλίου 2011 στο Οσλο και η ρεβάνς στις 4 Αυγούστου 2011 στο γήπεδο της Τούμπας.
Ο αγώνας της ερχόμενης Πέμπτης θα πραγματοποιηθεί στο "Ulevall" με ώρα έναρξης τις 19.00 (τοπική ώρα).

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Παρακαλούνται οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ που επιθυμούν να διαπιστευθούν για τον πρώτο φετινό ευρωπαϊκό εντός έδρας αγώνα για τον 3ο Προκριματικό Γύρο του UEFA Europa League να αποστείλουν τα αιτήματά τους στο γραφείο τύπου της ΠΑΕ με email στο pressoffice@paokfc.gr μέχρι και την Δευτέρα 25 Ιουλίου 2011.
Οι διαπιστεύσεις που δικαιούται κάθε μέσον έχουν ως εξής:
Αθλητικές Εφημερίδες Θεσσαλονίκης: έως 3
Αθλητικές Εφημερίδες: έως 2
Πολιτικές Εφημερίδες Θεσσαλονίκης: έως 2
Πολιτικές Εφημερίδες: 1
Τηλεοπτικά κανάλια πανελλήνιας εμβέλειας: 1
Ραδιοφωνικοί σταθμοί που μεταδίδουν τον αγώνα: έως 2
Ραδιοφωνικοί σταθμοί που ΔΕΝ μεταδίδουν τον αγώνα: 1
Site: 1

Διευκρινήσεις:
1. Μετά από υποδείξεις της UEFA την σεζόν 2010-2011 σ' όλους τους ευρωπαϊκούς αγώνες επιτρέπεται η διαπίστευση συγκεκριμένου αριθμού δημοσιογράφων, Ελλήνων και ξένων, οι οποίοι θα μπορούν να εισέρχονται στο γήπεδο επιδεικνύοντας τη διαπίστευσή τους αλλά ΚΑΙ τη δημοσιογραφική τους ταυτότητα.(Ένωσης ,ΠΣΑΤ)
2. Οι διαπιστεύσεις των δημοσιογράφων θα είναι αριθμημένες και κατά τη διάρκεια των αγώνων θα γίνεται αυστηρός έλεγχος των δημοσιογραφικών ταυτοτήτων. Όποιος δεν έχει δημοσιογραφική ταυτότητα θα απομακρύνεται ΑΜΕΣΩΣ από το γήπεδο και το μέσον από το οποίο έλαβε τη διαπίστευση δεν θα ξαναδιαπιστευθεί για κανένα ευρωπαϊκό αγώνα του ΠΑΟΚ.
3. Δεν ισχύει για τους ευρωπαϊκούς αγώνες του ΠΑΟΚ καμία άλλη κάρτα ελευθέρας εισόδου στα ελληνικά γήπεδα.
4. Αιτήματα μετά από την προκαθορισμένη ημερομηνία δεν θα γίνονται δεκτά σε καμία περίπτωση.
 

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ