Κουνάει μαντίλι ο Ζαγοράκης? - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Τετάρτη 20 Ιουλίου 2011

Κουνάει μαντίλι ο Ζαγοράκης?


ΧΑΡΗΣ ΣΤΟ'Ι'ΚΟΣ
Καλησπέρα φίλοι αναγνώστες

Σημάδια απομάκρυνσής του από τα κοινά της ΠΑΕ ΠΑΟΚ δείχνει ο τρόπος με τον οποίο συμπεριφέρετε ο Πρόεδρος της ομάδας Θεόδωρος Ζαγοράκης.Είναι δεδομένο και το είχα γράψει πριν καιρό πως ο Ζαγοράκης δεν επιθυμεί να συνεχίσει στην διοίκηση με τα σημερινά του καθήκοντα για αυτό βέβαια έκανε και τα αδύνατα δυνατά να φέρει πίσω τον Βρύζα.
Φυσικά ο Βρύζας επειδή ξέρει πως δεν μπορεί να κάνει δουλειές χωρίς χρήμα φρόντισε να βρει βοήθεια από τον κολλητό του κ. Σαχπατζίδη.Ο τελευταίος από την πλευρά του έφερε κάποιον που θα μεγαλουργήσει και θα δώσει οικονομική ανάσα στον ΠΑΟΚ κάτι που σημαίνει πως λύνονται τα χέρια του Ζήση και κάνει καλά πράγματα στην ενίσχυση της ομάδας.

 Όλα αυτά που με προβληματίζουν είναι πως κάποιοι προσπαθούν να κρατήσουν ως επτασφράγιστο μυστικό την αποχώρηση του Ζαγοράκη απο την προεδρία της ΠΑΕ. Το πιο σημαντικό πράγμα που έγινε στην Ολλανδία κατά την διάρκεια της προετοιμασίας είναι η παρουσία του Ζαγοράκη και του Βρύζα και η ανακοίνωση που έκανε ο πρώτος στον προπονητή της ομάδας και φυσικά σε όλους τους παίκτες.''Από εδώ και πέρα για τα αγωνιστικά και για ότι άλλο θέλετε θα απευθύνεστε στον κ.Βρύζα'' ήταν τα λόγια του Ζαγοράκη.Ουσιαστικά με αυτό έθεσε εαυτόν εκτός ομάδας.Δεν  είναι τυχαίο πως ο Ζαγοράκης στα 4 χρόνια παρουσίας του στον ΠΑΟΚ είναι η πρώτη φορά που θα πάει για διακοπές στο εξωτερικό και πιο συγκεκριμένα στις Μαλδίβες.Δείγμα του ότι και να συνεχίσει να βρίσκετε στην ομάδα δεν θα έχει και πολύ σημαντικό ρόλο.
Το σίγουρο είναι πως άμεσα θα βγουν οι εξελίξεις στο προσκήνιο και τότε θα τα μάθουμε όλα και με λεπτομέρειες.

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ