- ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Δευτέρα 11 Ιουλίου 2011

Γιώργος Ελευθερούδης: «Προφορικό deal με Νάπολι»

Διευκρινήσεις σχετικά με την διαδικασία διάθεσης των ηλεκτρονικών εισιτηρίων έδωσε μιλώντας στον ΑΡΗΣ FM 92,8 και την εκπομπή «Σέντρα στην Ενημέρωση» ο Γενικός Διευθυντής της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, Γιώργος Ελευθερούδης,  που αποκάλυψε και την προφορική συμφωνία για μία φιλική αναμέτρηση με την Νάπολι στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Στην αρχική του τοποθέτηση ο Γενικός Διευθυντής της ΠΑΕ ΑΡΗΣ δήλωσε σχετικά με την ηλεκτρονική διάθεση των εισιτηρίων:





«Είναι η πρώτη φορά θα λειτουργήσει το σύστημα αυτό και πρέπει να πούμε στους ενδιαφερόμενους πως ό,τι έκαναν με το εισιτήριο διαρκείας το ίδιο μπορούν να ακολουθήσουν και τώρα.

Υπάρχουν τρόποι πληρωμής και με πιστωτική κάρτα. Μπαίνοντας κάποιος στο site μπορεί να διαλέξει τον τρόπο πληρωμής που τον βολεύει.

Εάν δεν υπάρχει πιστωτική κάρτα μπορεί να καταθέσει σε μια τράπεζα στον αριθμό της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, το ποσό που κοστίζει το εισιτήριο αναφέροντας επάνω στο καταθετήριο ότι το ποσό αφορά εισιτήριο αγώνα με την Πενιαρόλ, το διάζωμα, την θύρα που έχουν κλείσει και από εκείνη τη στιγμή έχουν εξασφαλίσει το εισιτήριό τους.

Πιστεύω ότι το ηλεκτρονικό εισιτήριο είναι πολύ καλό, σε διάστημα 15 λεπτών που άρχισε να λειτούργει το σύστημα έχουν  πωληθεί πάνω από 50 εισιτήρια. Είναι πολύ σημαντικό ειδικά αυτήν την περίοδο που οι περισσότεροι λείπουν σε διακοπές και έτσι δεν χρειάζεται καν να μετακινηθούν.

Δεν είναι λοιπόν απαραίτητη η πιστωτική κάρτα, μπορεί να γίνει και κατάθεση. Είναι εξίσου σημαντικό να αναφέρουμε ότι τα υπόλοιπα εισιτήρια θα βγουν σε κυκλοφορία τουλάχιστον την επόμενη εβδομάδα.

Δεν υπάρχει περιορισμός, μπορεί να εξαντληθούν τα εισιτήρια και μέσω αυτού του συστήματος. Σαφώς θα κρατηθούν κάποια εισιτήρια αλλά το μεγαλύτερο ποσοστό θέλουμε να διατεθεί μέσω e-ticketing που το βλέπουμε σαν πειραματικό στάδιο».

Για το φιλικό με την Πενιαρόλ, ο ίδιος επεσήμανε:

«Μιλάμε για μια πολύ μεγάλη ομάδα, την ομάδα του 20ου αιώνα για τη νότιο Αμερική. Ο ΑΡΗΣ δείχνει ότι έχει σχέση με τις πλέον μεγάλες ομάδες της λατινικής Αμερικής και δείχνει τις δημόσιες σχέσεις που υπάρχουν στον σύλλογο και αυτό είναι πολύ σημαντικό.

Είναι γνωστό ότι στην αρχή μιλούσαμε για κάποιο φιλικό με την Μπόκα αλλά υπήρχε πρόβλημα στο κομμάτι της μετακίνησης . Από εκεί και πέρα μιλήσαμε με κάποιον συνεργάτη μας και επικοινωνήσαμε απευθείας με την Πενιαρόλ.

Μας βολεύει το γεγονός ότι η Πενιαρόλ παίζει φιλικό με την Πόρτο , την κάτοχο του Europa League. Όσον αφορά στα φιλικά που έχει κλείσει, είναι μόνο με την Πόρτο, τον ΑΡΗ, την Γιουβέντους και τη Νάπολι».

Για τα φιλικά παιχνίδια που θα δώσει ο ΑΡΗΣ, ο κ. Ελευθερούδης υπογράμμισε:

«Εμείς ανακοινώνουμε από τη στιγμή που υπογράφουμε κάτι. Το σίγουρο είναι πως θα γίνουν τρία φιλικά στην Αυστρία  εκ των οποίων τα δυο έχουν οριστικοποιηθεί. Περιμένουμε και το τρίτο για να βγάλουμε επίσημη ανακοίνωση.

Οι προτάσεις και οι ομάδες με τις οποίες μιλάμε και στην Ιταλία είναι μεγάλα ονόματα. Θα γίνουν δυο φιλικά σίγουρα στην Ιταλία. Πρέπει να δούμε λόγω των ημερομηνιών αναλυτικά το πρόγραμμα και λόγω του ότι οι Ιταλοί τα φιλικά τους δεν τα κλείνουν νωρίς.

Πρέπει να πω πως το ένα φιλικό θα είναι με ομάδα που μετέχει στο Champions League όπως επίσης υπάρχουν συζητήσεις με την Νάπολι με την οποία έχουμε συμφωνήσει προφορικά για ένα φιλικό μια βδομάδα πριν ξεκινήσει το Πρωτάθλημα στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Έχει γίνει η προφορική συμφωνία, πιστεύω ότι είμαστε κοντά και περιμένουμε τα τυπικά. Από εκεί και πέρα για το ματς με την Πενιαρόλ γίνονται συζητήσεις από μεγάλα τηλεοπτικά κανάλια του εξωτερικού ώστε να καλυφθεί εκτός από ελληνικά. Όταν έρχεται η Πενιαρόλ ή η Μπόκα στην Ευρώπη είναι σημαντικό γεγονός.

Επιπλέον θα κυκλοφορήσει ένα συλλεκτικό κασκόλ που θα διατίθεται στην μπουτίκ από την ερχόμενη εβδομάδα και θα δούμε εάν μπορούμε να προχωρήσουμε σε ένα μνημόνιο συνεργασίας όπως έχουμε με την Μπόκα».

Επιμέλεια: Κατερίνα Σωτηρίου

http://arisfm.gr/article.php?node_id=9776

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ