Συνελήφθη στο κέντρο της πόλης ο k. Φλωρίδης! - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Πέμπτη 21 Ιουλίου 2011

Συνελήφθη στο κέντρο της πόλης ο k. Φλωρίδης!

Στο αστυνομικό μέγαρο της Θεσσαλονίκης βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα ο Βασίλης Φλωρίδης, ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς στο κέντρο της πόλης.
Ο επίδοξος μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, συνελήφθη την ώρα, που γευμάτιζε σε εστιατόριο του κέντρου, μετά τη συνάντηση, που είχε με τον Θανάση Κατσαρή και τον Δημοκράτη Παπαδόπουλο, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσαν τρεις καταδικαστικές αποφάσεις. Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο κύριος Φλωρίδης θα διανυκτερεύσει στο Μέγαρο, αύριο το πρωί θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα και σύμφωνα με τη διαδικασία, που ακολουθείται, θα εξαγοράσει την ποινή του και θα αφεθεί ελεύθερος.


Μετά την επίδειξή βεβαίωσης των καταθέσεών μου 10 εκατομμυρίων ευρώ και ενώ έτρωγα σε γνωστό εστιατόριο της πόλης, εμφανίστηκαν πέντε αστυνομικοί για εξακρίβωση στοιχείων και προσήλθαμε στο αστυνομικό τμήμα όπου μου επεδείχθη μία απόφαση εναντίον μου για..
 ψευδομαρτυρία που αφορά το διαζύγιό μου με την πρώην σύζυγο μου. Η απόφαση βγήκε ερήμην μου και ποτέ δεν έλαβα γνώση για αυτήν γιατί παραδόθηκε σε άγνωστη προς εμένα διεύθυνση και την οποία δεν έλαβε καν ο αντίκλητος δικηγόρος μου. Η προσαγωγή μου έγινε την ώρα που απουσίαζε ο εισαγγελέας υπηρεσίας και σε ώρα τέτοια που δεν μπορώ ούτε έφεση να κάνω, ούτε και να πληρώσω το πρόστιμο που αναλογεί σε ποσό μικρότερο των δέκα χιλιάδων ευρώ.

Από εδώ και εμπρός θα τραγουδάω μαζί σας «Για σένα έχω κάνει κρατητήριο»

Εμείς μαζί για μια ζωή.

Βασίλης Φλωρίδης
 

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ