Ο ΑΡΗΣ παρουσιάστηκε μέτριος και έχασε με 1-0 από το Παραλίμνι - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Τετάρτη 3 Αυγούστου 2011

Ο ΑΡΗΣ παρουσιάστηκε μέτριος και έχασε με 1-0 από το Παραλίμνι

Μέτρια ήταν η εικόνα του ΑΡΗ στο δεύτερο φιλικό παιχνίδι επί αυστριακού εδάφους, γεγονός φυσιολογικό για αυτό το χρονικό διάστημα της προετοιμασίας.  Η ομάδα του Σάκη Τσιώλη ηττήθηκε με 1-0 από το Παραλίμνι με ένα γκολ που πέτυχε στο 89΄για τους Κύπριους ο Ρούσιας. Τόσο στο πρώτο όσο και στο δεύτερο ημίχρονο ο ΑΡΗΣ δεν παρουσίασε την καλή κυκλοφορία της μπάλας που είχε φανερώσει στα άλλα φιλικά παιχνίδια με αποτέλεσμα να δημιουργήσει ελάχιστες καλές φάσεις στην αντίπαλη εστία. Οι λίγες καλές στιγμές του προήλθαν από στημένες φάσεις με το Νέτο και τον Πορτίγια, ενώ και στο δεύτερο ημίχρονο πέρα από ορισμένα αξιόλογα σουτ των Αγγελούδη, Καπετάνου, Φατί δεν δημιούργησε προβλήματα στους αντιπάλους του. Το Παραλίμνι στην ουσία δύο φάσεις έκανε και πέτυχε δύο γκολ. Το πρώτο ορθώς ακυρώθηκε ως οφσάιντ, αλλά το δεύτερο λίγο πριν τη λήξη ήταν αυτό που έδωσε και τη νίκη στην κυπριακή ομάδα. Στο σημερινό παιχνίδι δεν αγωνίστηκαν οι Καστίγιο, Τσέζαρεκ (λογικά θα μπει αύριο στο πρόγραμμα), ενώ προφυλάχθηκε και ο Σάκης Πρίττας. Πλέον ο ΑΡΗΣ στρέφει την προσοχή του στο παιχνίδι με την Αλ Χιλάλ το απόγευμα της Πέμπτης.Ο ΑΡΗΣ παρουσιάστηκε μέτριος και έχασε με 1-0 από το Παραλίμνι
ΑΡΗΣ : Σηφάκης, Νέτο (46΄ Καζναφέρης)  Παπαζαχαρίας (76΄Γιαννίτσης), Βανγκέλι (81΄ Οικονομόπουλος), Λαζαρίδης (77΄Κοτσώνης), Πορτίγια (46΄ Σακάτα), Μίσελ (71΄ Αγγελούδης), Τόχα (46΄ Παπαστεριανός), Φατί (81΄Γιαννιώτας), Σολτάνι (69΄Στράνο), Τοπούζης (46΄Καπετάνος)
Ένωση Νέων Παραλιμνίου  : Πετκόφ (46΄ Μιλοσέφσκι), Μαμπούια (80΄ Μέρτακας), Κιάσσος (46΄ Ιμσιοτ), Μαρκόφσκι, Μουκούρι, Σίντνεϊ (76΄ Μπεγκελούν), Μιχαήλ, Ντε Βουλφ (76΄ Οικονόμου), Τρένσον (80΄ Σπύρου), Σεμέδο (11΄ Αλίβοντιτς), Μπέρτσιλ (80΄ Ρούσιας).

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ