Ισοπαλία με Κάλιαρι (1-1)--Λύση της συνεργασίας με τον Νταισούκε Σάκατα - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Τετάρτη 10 Αυγούστου 2011

Ισοπαλία με Κάλιαρι (1-1)--Λύση της συνεργασίας με τον Νταισούκε Σάκατα

Ο Καρίμ Σολτάνι πέτυχε το πέμπτο του γκολ με την φανέλα του ΑΡΗ!

Ο Καρίμ Σολτάνι πέτυχε το πέμπτο του γκολ με την φανέλα του ΑΡΗ!


Ο ΑΡΗΣ στην τελευταία του αναμέτρηση επί ιταλικού εδάφους αναδείχθηκε ισόπαλος με 1-1 κόντρα στην Κάλιαρι στο γήπεδο της Όλμπια στην Σαρδηνία. Στο πρώτο ημίχρονο ο Σάκης Τσιώλης «κατέβασε» μία ενδεκάδα με αρκετές αλλαγές και πειραματισμούς ωστόσο μόλις στο 4΄ο Τσέζαρεκ έχασε μοναδική ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ. Οι Ιταλοί κατάφεραν να προηγηθούν στο 19 με κεφαλιά του Αριάουντο μετά από φάουλ του Κοσού, ενώ διατήρησαν και τον έλεγχο του παιχνιδιού ως το τέλος του ημιχρόνου. Στο δεύτερο ημίχρονο οι αλλαγές του προπονητή του ΑΡΗ άλλαξαν τελείως την εικόνα της ομάδας, αλλά και του αγώνα. Ο Σολτάνι στο 49΄ με ωραία κεφαλιά μετά από κόρνερ του Καπετάνου σημείωσε το 1-1, ενώ στο 64 και στο 70 ο Τσέζαρεκ έχασε δύο ακόμα μεγάλες ευκαιρίες για το δεύτερο γκολ. Ο Βελλίδης στο 78΄κράτησε το 1-1 σε κεφαλιά του Νενέ, ενώ την τελευταία ευκαιρία την είχε και πάλι ο ΑΡΗΣ με τον Λαζαρίδη στο 84΄ να στέλνει την μπάλα άουτ με κεφαλιά. Αύριο το πρωί οι παίκτες του ΑΡΗ θα κάνουν ένα χαλάρωμα και στην συνέχεια το απόγευμα η αποστολή θα «πετάξει» για Ρώμη και από εκεί στις 21:25 (22:25 ώρα Ελλάδας) για Θεσσαλονίκη.

Κάλιαρι : Αβράμοφ, Πιζάνο, Αριάουντο, Γκότζι (70′ Αστόρι), Αγκοστίνι (46′ Κανίνι), Μπιοντίνι, Κόντι (46′ Ναϊνγκόλαν), Μανκόσου, Κοσού, Νενέ, Λαριβέι (69′ Ιμπάρμπο).

ΑΡΗΣ :Βελλίδης, Νέτο, Αγτζίδης (46′ Λαζαρίδης), Κοτσώνης (75′ Γιαννίτσης), Μίσελ, Κατίδης (46′ Φατί), Παπαστεριανός (46′ Καπετάνος), Πορτίγια (46′ Σολτάνι), Τόχα (46′ Παπαζαχαρίας), Καστίγιο (69′ Οικονομόπουλος), Τσέζαρεκ (72′ Τοπούζης).
Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας κοινή συναινέσει με τον ποδοσφαιριστή Νταισούκε Σάκατα. Τον ευχαριστεί για την προσφορά του μέχρι σήμερα και του εύχεται καλή επιτυχία στην συνέχεια της καριέρας του.

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ