Καταιγιστικός με ΠΑΣ (4-1) - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Δευτέρα 1 Αυγούστου 2011

Καταιγιστικός με ΠΑΣ (4-1)

mainArt
Παίζοντας κατά  διαστήματα εντυπωσιακό ποδόσφαιρο ο ΑΡΗΣ κέρδισε εύκολα με 4-1 την ομάδα του ΠΑΣ Γιάννενα στο πρώτο φιλικό επί αυστριακού εδάφους. Παρά τις απουσίες βασικών μονάδων (Καστίγιο, Καπετάνος, Πρίττας) ο ΑΡΗΣ πρόσθεσε μία ακόμα νίκη κατά την διάρκεια της προετοιμασίας. Το σκορ άνοιξε στο 41 ο Σακάτα με ωραία κεφαλιά μετά από σέντρα του Στράνο. Αυτό ήταν και το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου. Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΑΡΗΣ μπήκε δυνατά και πέτυχε και δεύτερο γκολ με τον Σολτάνι στο 48΄. Ο ΠΑΣ μείωσε στο 64 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κουέβας, αλλά ο ΑΡΗΣ στο 68΄ με κοντινό πλασέ του Τοπούζη- πήρε το ριμπάουντ μετά από κεφαλιά του Λαζαρίδη που χτύπησε στο δοκάρι και σουτ του Παπαζαχαρία που έδιωξαν οι αμυντικοί πάνω στην γραμμή- σημείωσε το 3-1.
 Ο ΑΡΗΣ πέτυχε και τέταρτο γκολ με πέναλτι στο 71΄σε μία φάση που υποδείχθηκε τράβηγμα στον Τοπούζη την ίδια όμως στιγμή που ο Παπαζαχαρίας με κεφαλιά ψαράκι έστελνε την μπάλα στα δίχτυα.
 Ο ρέφερι ακύρωσε το γκολ και υπέδειξε πέναλτι (δεν υπάρχει πλεονέκτημα στο πέναλτι) το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Νέτο για το 4-1, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα. Αύριο το πρωί οι παίκτες του ΑΡΗ θα έχουν ρεπό (θα μεταβούν στο κοντινό Ίνσμπρουκ) και το απόγευμα θα προπονηθούν κανονικά.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΑΡΗΣ : Βελλίδης (74’ Διούδης), Παπαζαχαρίας (72’ Κοτσώνης), Τόχα (75’ Αγτζίδης), Τσέζαρεκ (31’ λ .τ. Βανγκέλι), Κατίδης (46΄Νέτο), Καζναφέρης (46’ Σολτάνι), Πορτίγια (75’ Γιαννιώτας), Στράνο (46’ Μίσελ), Λαζαρίδης (72’ Γιαννίτσης), Οικονομόπουλος (46’ Φατί), Σάκατα (55’ Τοπούζης).
ΠΑΣ Γιάννενα : Φέγκρους  Πάντος, Κώτσιος, Λίλα, Ντάσιος, Κεϊτά, Πατσατζόγλου, Ντε Φισέντι, Κυριάκος, Ντάνι, Μπεσέρα, Τζάνης. Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι : Ταμπάσης, Τζάνης Οικονόμου, Μιχαήλ, Τζιμόπουλος, Ανδράλας, Βίλα, Γεωργίου, Μαργαρίτης, Κουέβας.

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ