- ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Δευτέρα 8 Αυγούστου 2011

  • Δευτέρα, 8 Αυγούστου 2011,
  • Σισέ και Ρόκι σκόραραν για την ιταλική ομάδα
  • Σισέ και Ρόκι σκόραραν για την ιταλική ομάδα


  • Ο ΑΡΗΣ απέναντι σε μία ομάδα… εκατομμυρίων όπως η Λάτσιο απέδωσε κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο, αλλά παράλληλα φανέρωσε και αδυναμίες που του στοίχισαν, αφού τα όποια λάθη τα εκμεταλλεύτηκαν οι παίκτες της ιταλικής ομάδας για να φτάσουν στη νίκη με 2-0. Και τα δύο γκολ σημειώθηκαν στο πρώτο ημίχρονο με τον Ρόκι να σκοράρει στο 21΄και τον Σισέ να πετυχαίνει το 2-0 στο 33΄. Νωρίτερα στο 17 ο Σηφάκης είχε κρατήσει το μηδέν σε τετ-α-τετ με τον Ρόκι, αλλά και ο ΑΡΗΣ έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 2΄όταν η κεφαλιά του Φατί απομακρύνθηκε εντυπωσιακά από τον  Μπιζάρι. Στο 28΄Καπετάνος και Νέτο σε κενή εστία δεν κατάφεραν να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα. Το δεύτερο  ημίχρονο ξεκίνησε με πέναλτι για την Λάτσιο, το οποίο όμως… σπατάλησε ο Σισέ που έστειλε την μπάλα άουτ. Ο ιταλός ρέφερι του αγώνα στέρησε από τον ΑΡΗ ανάλογη ευκαιρία αφού αρνήθηκε στο 63΄το καθαρό πέναλτι από σπρώξιμο του Ντιακιτέ στον Τσέζαρεκ. Στα τελευταία λεπτά ο ΑΡΗΣ προσπάθησε για την μείωση, αλλά  τα σουτ των Νέτο, Πορτίγια, Φατί έφυγαν άουτ και η κεφαλιά του Τσέζαρεκ απομακρύνθηκε από τον γκολκίπερ των Ιταλών.
    Λάτσιο: Μπιζάρι, Ζάουρι, Ντιακιτέ, Ντίας, Γκαρίδο, Τσάνα, Λεντέσμα, Σισέ, Μάουρι, Λούλιτς, Ρόκι. Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι Φότζια, Κόζακ, Ντελ Νέρο.
    ΑΡΗΣ: Σηφάκης, Λαζαρίδης, Βανγκέλι (83΄Τοπούζης), Μίσελ (83’ Σακάτα), Παπαζαχαρίας (55’ Κοτσώνης), Φατί (83΄Οικονομόπουλος), Νέτο (78’ Κατίδης), Καπετάνος (46’ Τσέζαρεκ), Τόχα (46’ Πορτίγια), Καστίγιο (71’ Παπαστεριανός), Σολτάνι (64’ Αγτζίδης)

    ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ