Aνακοίνωση της ΠΑΕ ΑΡΗΣ - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Παρασκευή 26 Αυγούστου 2011

Aνακοίνωση της ΠΑΕ ΑΡΗΣ

Τεράστια προσοχή απαιτείται από τον κόσμο της ομάδας με βάση το νέο Πειθαρχικό Κώδικα της ΕΠΟ



Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ με αφορμή την έναρξη του πρωταθλήματος και την πρώτη εκτός έδρας αναμέτρηση στα Γιάννενα θα ήθελε να επισημάνει τα παρακάτω:  Με βάση το νέο πειθαρχικό κώδικα της ΕΠΟ
οι ποινές που προβλέπονται ακόμα και για τα υβριστικά συνθήματα ή την χρήση λέιζερ είναι εξοντωτικές οικονομικά (μπορεί να φτάσουν και τις 50.000!). ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΥΣΤΗΡΑ Η ΧΡΗΣΗ ΦΩΤΟΒΟΛΙΔΩΝ, ΚΑΠΝΟΓΟΝΩΝ, ΠΥΡΣΩΝ ΒΕΓΓΑΛΙΚΩΝ, ΛΕΙΖΕΡ με τις ποινές να ξεκινούν από 20.000 ευρώ και να φτάνουν ακόμα και σε τιμωρίες της έδρας (!) χωρίς μάλιστα τα αντικείμενα αυτά να πεταχτούν στον αγωνιστικό χώρο! Αν υπάρξει και ρίψη οι ποινές διπλασιάζονται, ενώ στα ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ πέρα από τα πολύ υψηλά πρόστιμα (ως και 300.000 ευρώ) προβλέπεται τιμωρία της έδρας, αλλά και ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΒΑΘΜΩΝ.
Ο καθένας μπορεί να αντιληφθεί ότι για μία ακόμα φορά ο κόσμος του ΑΡΗ πρέπει να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και ο καθένας από την πλευρά του να περιφρουρήσει την κερκίδα των φίλων της ομάδας. Ο νέος Πειθαρχικός κώδικας της ΕΠΟ είναι κατά πολύ αυστηρότερος ακόμα κι από αυτόν που ισχύει στα ευρωπαϊκά παιχνίδια! Για αυτό ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να διαφυλάξει ο ίδιος ο κόσμος του ΑΡΗ το δικαίωμα του να βρεθεί κι σε άλλα εκτός έδρας παιχνίδια πέραν της πρεμιέρας με τον ΠΑΣ Γιάννενα. Παράλληλα ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΣΟΧΗ με δεδομένο ότι ο ΑΡΗΣ τον πρώτο γύρο έχει σε σύντομο χρονικό διάστημα σχεδόν όλα τα ντέρμπι εντός έδρας και δεν είναι λίγοι αυτοί που φυσικά θα ήθελαν να αγωνιστούν σε ένα άδειο γήπεδο, αντί σε ένα κατάμεστο Κλ. Βικελίδης.Τεράστια προσοχή απαιτείται από τον κόσμο της ομάδας με βάση το νέο Πειθαρχικό Κώδικα της ΕΠΟ
Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ευελπιστεί και πιστεύει ότι οι φίλαθλοι της ομάδας για μία ακόμα χρονιά θα σταθούν στο ύψος των περιστάσεων, θα μείνουν ψύχραιμοι καθ’ όλη τη  διάρκεια της σεζόν απέναντι στις όποιες προκλήσεις και θα απομονώσουν τις όποιες προβοκατόρικες ενέργειες τόσο εντός όσο και εκτός έδρας, που μόνο στόχο θα έχουν να πλήξουν τον σύλλογο.
* Αναφορικά με τον αγώνα στα Γιάννενα θα θέλαμε να επισημάνουμε ότι ΔΕΝ θα διατίθενται εισιτήρια έξω από το γήπεδο των Ζωσιμάδων κι ως εκ τούτου, όποιος φίλαθλος ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΙ εισιτήριο, να ΜΗΝ επιχειρήσει να προσεγγίσει το γήπεδο γιατί κάτι τέτοιο θα ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΑΙ ΑΥΣΤΗΡΑ. Τονίζεται ότι ακόμη και τέτοιου είδους ενέργειες θα προκαλέσουν με βάση τον νέο Πειθαρχικό Κώδικα βαρύτατη τιμωρία για τις εμπλεκόμενες ομάδες κι ως εκ τούτου καλούμε τον κόσμο του ΑΡΗ να προστατεύσει τα συμφέροντα της ομάδας, παρά το ότι γνωρίζουμε την τεράστια επιθυμία των φιλάθλων μας να παρακολουθήσουν δια ζώσης τον αγώνα.

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ