ΓΕΩΡΓΕΑΣ - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Σάββατο 27 Αυγούστου 2011

ΓΕΩΡΓΕΑΣ

ΓΡΆΦΕΙ Ο ΠΙΚΡΟΧΟΛΟΣ NICK


Γεωργέας Νίκος

Γιατί άδικος φίλε μου?σε ότι λέω για αυτόν?
 Είπα έχει φιλότιμο,είναι μαχητής, έχει ψυχή. Αυτό που μπορεί αυτό παίζει εδώ και χρόνια . Όμως έχει χαμηλό ταβάνι. Γιατί είναι ατάλαντος. Δεν είναι κακό αυτό. Στα 35 του δέχεσαι εσύ να είναι δεξί μπακ στην ΑΕΚ ο Γεωργέας? Δεν είναι κατάντια? Άσε που και πιο νέος που ήταν σέβομαι την προσφορά του τη μαχητικότητα του την ψυχή του αλλά επαναλαμβάνω ήταν παίκτης πάντα με χαμηλό ταβάνι.  

Τώρα σχετικά με τη σύγκριση με Βύντρα ή Μανιάτη τι να πω. Φυσικά και δε γενιέται θέμα ότι και οι 2 είναι σαφώς πιο ταλαντούχοι και αξιόπιστοι ρε φίλε. Έχουν πιο πολλά προσόντα.Πως να το κάνουμε . Οποιος δε το βλέπει για μένα θέλει να πουλήσει ΑΕΚοφροσύνη και οπαδιλίκι. Να μου τον συγκρίνεις με τον Πάντο το καταλαβαίνω. Αντε και με τον Γκαλίτσιο.
Ο Γεωργέας ρε φίλε στα 32-33 έμαθε να κάνει μια υποφερτή σέντρα. Τι να λέμε τώρα. Μην μας τον παρουσιάζεις για Αποστολάκη.  

Εγώ δεν ξεχνώ όμως τον Τζόρτζεβιτς να κάνει πάρτυ απο τη μεριά του σαν να μην υπάρχει με το γαύρο. Είπαμε καλλός,χρυσός αλλά μέχρι εκεί. Δεν είναι για την ΑΕΚ. Το ταβάνι του με άριστα το 10 είναι στο 6. Αυτό το 6 το πιάνει. Αλλά και το 6 του Γεωργέα είναι χαμηλό. Άλλο το 6 του Αποστολάκη άλλο το 6 του Μανιάτη αλλο το 6 του Γκέρετς και άλλο το 6 του Γεωργέα. Κατάλαβες φίλε? Δε μπορώ να σε πείσω άλλο.

ΚΑΙ ΣΤΟ

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ