συμπεράσματα- αλήθειες! - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Δευτέρα 29 Αυγούστου 2011

συμπεράσματα- αλήθειες!

συμπεράσματα- αλήθειες!
 Συμπέρασμα 1ο: Το πρωτάθλημα να αρχίσει  και οι υπόλοιποι να πάνε να…  Παράγοντες (της Σούπερ Λίγκα) με πρεσβυωπία. 
Συμπέρασμα 2ο: Ο ΠΑΟΚ δύσκολα φέτος θα χάνει βαθμούς. Μπορεί να είχε Φωτάκη αυτή τη φορά, όμως την προηγούμενη φορά είχε Μπαλάφα. Συχνά έχει όμως… Βιεϊρίνια. Και η σοβαρότητα στο παιχνίδι δείχνει να μπαίνει στο πετσί του. Σήμα κατατεθέν της δουλειάς του Μπόλονι.
Συμπέρασμα 3ο: Ο Παναθηναϊκός τρέχει! Μέχρι και στις καθυστερήσεις. Οι παίκτες του κάνουν τη φανέλα τους… στουπί. Ισως γιατί ξέρουν φέτος ότι χωρίς Σισέ και Ζιλμπέρτο θα τους φάνε… ζωντανούς στην Περιφέρεια! Περιπατητές τύπου Γκοβού γιόκ. Και ο Κατσούρ (με Νίνη, Λέτο) στον πάγκο...
Συμπέρασμα 4ο: Η Ξάνθη έχει έναν μάγκα προπονητή που δεν μεμψιμοιρεί.Δεν ψάχνει δικαιολογίες. Και ας ηττήθηκε παίζοντας καλό ποδόσφαιρο. Αν είδατε και ακούσατε δηλώσεις του Μαρίνου Ουζουνίδη, θα καταλάβατε και το επίπεδο του προπονητή. Που έχει νοοτροπία… ξένων πρωταθλημάτων, άλλωστε είχε αγωνιστεί στο εξωτερικό. Θαυμάστε τις, γιατί δεν τις ακούμε συχνά:
-Του πλέκει το εγκώμιο ο δημοσιογράφος και αναφέρεται στις ευκαιρίες και την πίεση που έγινε στον ΠΑΟΚ.
«Καλές οι ευκαιρίες, θετικό το όμορφο ποδόσφαιρο αλλά αυτό που μετράει είναι ότι χάσαμε. Αυτό μένει. Το πρωτάθλημα ξεκίνησε, τα φιλικά τέλειωσαν και υπάρχει η ανάγκη των βαθμών. Δεν μετράει τόσο η εικόνα της ομάδας…»
-Ναι, αλλά δεν είστε ευχαριστημένος με τόσες πολλές ευκαιρίες και το καλό ποδόσφαιρο; (κάτι είπε για χρόνο, που είναι νωρίς κλπ)
«Μα τι λέτε… Το πρωτάθλημα άρχισε»!
Συμπέρασμα 5ο: Ο Τοτσέ όχι μόνο δεν είναι Σισέ, αλλά κάποιες φορές νομίζεις ότι μπορεί να μην είναι και… Πετρόπουλος! Θέλει κι αυτός το χρόνο του. Ο Παναθηναϊκός τον έχει όμως;
Συμπέρασμα 6ο: Του πάει η αφάνα του Κλέϊτον. Ίσως γιατί είναι… αφανής, αλλά καθόλου ήρωας όταν αγωνίζεται!

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ