σχόλια για την αεκ - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Σάββατο 27 Αυγούστου 2011

σχόλια για την αεκ

Ο ΠΙΚΡΟΧΟΛΟΣ NICK
Δε συμφωνώ  ότι η ΑΕΚ θέλει επιτελικό χάφ,. Στη θέση αυτή έχει Κάρλος. Επίσης έχει Γκούντιενσεν ο οποίος έχει τη φυσική του θέση πίσω από τον σέντερ φορ, εκεί που παίζει ο Κάρλος δηλαδή. Επίσης εκεί μπορεί να παίξει και ο Λυμπε όπως και ο Γκερέιρο . Τι να τον κάνει και άλλο οργανωτή ?

Είναι κατάντια για την ΑΕΚ να παίζει ο Γεωργέας στα 35 του ακόμα δεξί μπακ.Ο Γεωργέας έχει κάνει τον κύκλο του. Δε μπορείς να βασίζεσαι σε αυτόν. Δεν έχω άσχημη άποψη για το Γεωργέα. Αυτό που μπορούσε αυτό έπαιζε μια ζωή στην ΑΕΚ . Φιλότιμος μαχητής αλλά μέχρι εκεί. Παίκτης με χαμηλό ταβάνι. Όπως ο Πάντος του γαύρου. Ίσως επειδή έπαιζε σε μια εποχή που θυμάμαστε Κασάπη Τσίάρτα Σάμπα, Σαβέφσκυ Μανωλά Μπατίστα , Δημητριάδη Κωστή Τιμούρ να παιρνούσε στην αφάνεια κοντά σε αυτούς τους παικταράδες και να τον αδικούμε.Όμως δε θα ξεχάσω και τις επελάσεις που του έκανε ο Τζόρτζεβιτς και γελούσε σαν χαζοχαρούμενο λές και δεν έτρεχε τίποτα. Ανάμεικτα συναισθήματα λοιπόν για τον Γεωργέα.


Είναι επιτακτική ανάγκη η απόκτηση 2 πλάγιων μπακ. Γεωργέας και Καράμπελας είναι για επίπεδο Προοδευτικής και Λεβαδειακού. Ποιος εισηγήθηκε την μεταγραφή Κοντοέ? Είναι δυνατό να παλεύει 5 μήνες για να φέρει στην ΑΕΚ τον πουθενά Κοντοέ? Ποια ομάδα ενδιαφέρθηκε για αυτόν τον άσχετο. Και αυτός είναι για ομάδα Β Εθνικής. Παίζει αυτός στην ΑΕΚ. Δεν το χωράει ο νους μου.

Ο ΜΠΑΟΚ πόσα λεφτά έδωσε να πάρει τον Λίνο . Όχι ότι είναι κάτι το σπουδαίο. Απλώς στην γύμνια της ομάδας μας στα πλάγια μπακ φαντάζει σαν να είναι ο Γκέρετς και ο Αμορός . Κόστισε πιο πολλά από τον Κοντοέ? Δεν μπορούσε να βρει κάτι ανάλογο κάποιος φωστήρας από εκεί μέσα και για εμάς? Αντί να πάρουν Κοντοέ και Τσουκαλά δεν χωρούσε ένας υποφερτός πλάγιος μπακ?

Τι γνώμη έχεις για την περίπτωση Ζαραδούκα? Έχει καλλύτερο η ΑΕΚ εκεί?
Πρέπει να κινηθεί η ΑΕΚ για Ανάκογλου δίνοντας τον Αγκιριμπα που θέλει ο περούκας?
Η ΑΕΚ πρέπει να παίξει 4-4-2 με Κάρλος ελεύθερο οργανωτή και μπροστά Γκουντιενσεν και Μπέλεκ. Γιατί μπορεί ο Ισλανδός να παίζει και αυτός κανονικά πίσω από το σέντερ φόρ σαν οργανωτής στη θέση τού Κάρλος αλλά και σαν δεύτερος επιθετικός μπορεί. Δεν του είναι άγνωστη η θέση αυτή.Ενώ σαν αριστερός εκτρέμ δεν αποδίδει. Δεν του αρέσει να παίζει εκεί όπως έμεσα παραδέχτηκε ο ίδιος.

Ποιος είναι πιστεύεις ο ιδανικός αντιΝτιοπ στην ΑΕΚ? Τι γνώμη έχεις για Βαργκας? Μπορεί να καλύψει το κενό του Ντιόπ? Τι στοιχεία έχει ο παίκτης.Εκτός από αντι Ντιοπ θέλει και αντιμίτσελ.
Επίσης για εκστρέμ Ονουάτσι και Αμπντούν είναι καλλές και δοκιμασμένες λύσεις.

Πάντως αυτό με τα πλάγια μπακ δεν αντέχεται. Δεν υπάρχουν πλάγια μπακ στην Λατινική Αμερική  να βρουν?
Πάρτε έναν παίκτη να αλλάξει επίπεδο την ομάδα. Να παίρνει μόνος του τα ματς τύπου Τυφλίδας και όχι να μας βγαίνει η ψυχή στο 87.

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ