Γιάννης Αραμπατζης. - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Παρασκευή 26 Αυγούστου 2011

Γιάννης Αραμπατζης.

γράφει ο ΠΙΚΡΟΧΟΛΟΣ NICKΑραμπατζής
Γιάννης
 ο Αραμπατζης.
Δεν έχει κάνει καμμία πρόοδο τα τελευταία χρόνια. Θυμάμαι έναν τερματοφύλακα με βαρύ κορμί δίχως τεχνική,δίχως εξόδους με μηδέν προοπτική. Πολλύ μέτριος τεςρματοφύλακας. Όπως μέτριος είναι και ο Κωσταντόπουλος. 'Οπως μέτριος ήταν και ο Σάχα.Τουλάχιστον ο Αραμπατζής και ο Κωσταντόπουλος είναι σαφώς πιο φτηνοί από τον τερματοφύλακα απάτη Σάχα.

Μετριότητα για μένα λοιπόν ο Αραμπατζής . Μια μεγάλη εμφάνιση θυμάμαι με τον Γαύρο πριν 2 χρόνια στο 1-2. Απο κει και πέρα όμως θυμάμαι και την έξοδο που έκανε με τον Αστέρα Τρίπολης στο γκόλ του Φορτούνη που προηγήθηκε μέσα στο ΟΑΚΚΑ.. Όπως θυμάμαι και με τη Ζενίτ στη Ρωσία το πρώτο γκολ της Ζενίτ από 30 μέτρα με τον Αραμπατζή να το πνίγει. Όταν τον βάζει λοιπόν 2 φορές ο προπονητής και κάνει τέτοια λάθη που να τον εμπιστευθεί ξανά.

Εμένα μου δίνει την αίσθηση ότι είναι αγύμναστος και βαρύς. Δεν είναι ο τερματοφύλακας ταλέντο. Μακάρι να βγω ψεύτης αλλά δε βλέπω περιθώρια εξέλιξης στον Αραμπατζή. Είναι και αυτός όπως είπα και για το Γεωργέα παίκτης με χαμηλό ταβάνι χωρίς προοπτική. 

 

Σε πιάνει θλίψη όταν βλέπεις τερματοφύλακες που έπαιξαν στην ΑΕΚ παλιά και το τι υπάρχει τώρα. Ατματζίδης, Σορεντίνο αλλά και η αδυναμία η δική μου ο ΣΠΥΡΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ. Γιατί το πρώτο πρωτάθλημα επί Μπάγιεβιτς προπονητή δεν το έδωσε ούτε ο Οκόνσκι ούτε ο Σαβέφσκυ ούτε ο Μανωλάς ούτε και ο Καραγκιοζόπουλος με το χρυσό γκολ αλλά αυτός με την απόκρουση στο πέναλτυ του Κάρντος στο 90 με την Καλαμαριά 0-1 αλλά και με την εμφάνιση αλλά Πιτερ Σίλτον στον αγώνα ΟΦΗ-ΑΕΚ στο ΟΑΚΚΑ( ήταν γηπεδούχος ο ΟΦΗ αλλά με μαγκιά Γιδόπουλου το ματς έγινε στο ΟΑΚΚΑ για τους παλιους που θυμούνται) που η ΑΕΚ κέρδισε με γκολ του Σαβίδη 1-0 αλλά τον Σπύρο να κάνει το παιχνίδη της καριέρας του. Ήταν ανώτερη εμφάνιση και από του Σαργκάνη στο ματς της Εθνικής μας παλιά μέσα στη Δανία.
Χρόνια κάτω από την σκιά άλλων γκολκήπερ ποτέ δεν βόγγηξε περίμενε καρτερικά και δικαιώθηκε με την συμβολή του στα μέγιστα για το πρωτάθλημα.Ο θεός να τον έχει καλλά

Μη ξεγελιέσαι φίλε ενωσίτη από μια απόκρουση του Αραμπατζή. Ο συγκεκριμένος δεν μπορεί να σηκώσει το βάρος της φανέλας όπως και ο Κωσταντόπουλος. Η ΑΕΚ θέλει σοβαρό τερματοφύλακα.

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ